POKAŽI, DA SI PRAVI MAESTRO!

Kako do vstopnic za RAZPRODANO Aktualovo Roštiljado 2019, vročega Napoleon žara in paketa Maestro začimb?

Oglasno sporočilo
28. 5. 2019, 16.29
Posodobljeno: 28. 5. 2019, 16.44
Deli članek:

Aktualova Roštiljada 2019 bo postregla z atraktivnim dogajanjem za vse generacije in okuse, saj obiskovalce že od 16. ure dalje pričakuje vrsta zabavnih aktivnosti in družabnih iger za vse starosti, v večernih urah pa nepozabna zabava z zvenečimi imeni slovenske in hrvaške zabavne glasbe, ki se jo bo slišalo še pozno v noč!

Promocijsko gradivo
Pridružite se Aktualovcema Gregi Javorniku in Ajdi Mlakar pri zabavni družabni igri!

V pričakovanju velike fešte, ki bo v petek. 31. maja 2019, odmevala po ljubljanski Kardeljevi ploščadi – Aktualove Roštiljade 2019, pa je Maestro postregel s prav posebno nagradno igro, ki bo osrečila vse največje ljubitelje dišečih dobrot z žara, saj podarjajo 10x 2 vstopnici za razprodan dogodek, povrh vsega pa še vroč Napoleon plinski žar in paket  Maestro začimb.

Kako lahko sodelujete v nagradni igri in si priborite bogate nagrade?

Na spletni strani www.rostiljada.si lahko izpolnite obrazec in oddate svojo prijavo ter z malo sreče osvojite kar 2 vstopnici za razprodano Aktualovo Roštiljado. Na dogodku pa boste imeli priložnost, da se z Aktualovci pomerite v zabavni družabni igri metanja obročev in osvojite bogate nagrade. 

Zmagovalec, ki bo v igri na dogodku dokazal, da je pravi MAESTRO, pa bo domov odnesel Napoleon plinski žar in paket Maestro začimb, ki bodo oplemenitile okus vročih dobrot z žara.

Tako boste domov odšli popolnoma opremljeni za to, da postanete največji žar mojster letošnjega poletja in poskrbite za najboljše piknike daleč naokoli! Se vidimo!