Zanimivosti

GRAWE ponuja odlične možnosti za delo

Oglasno sporočilo
28. 5. 2019, 15.37
Posodobljeno: 28. 5. 2019, 15.37
Deli članek:

Ne glede na to, ali pravkar iščete novo priložnost za delo, menjavate karierno usmeritev ali pa je za vami že lepo število let v zavarovalništvu: pri nas je dobrodošel vsak, ki želi odgovorno graditi svojo kariero in skupaj z nami ustvarjati trajnostne odnose z našimi strankami.

iStock
Poklica zavarovalnega zastopnika ne uvrščamo med tipična dela v prodaji.

Skupaj z vami želimo z inovativnimi zavarovalnimi rešitvami prepričati svoje stranke in jim ponuditi najboljšo možno storitev. Ker verjamemo, da je zadovoljna stranka produkt zadovoljnega zaposlenega, bomo za vas ustvarili karierne priložnosti, ki ustrezajo vašim osebnim zmožnostim in ciljem.

Varnost je vedno pomembna

GRAWE ponuja varnost na finančnem področju, doma ali med vožnjo. Zavarovalna panoga raste in se razvija. S tem ponuja priložnost za različne talente. Ste ekonomist ali informatik, pravnik ali zavarovalni matematik? Pod našo streho je prostor za ljudi z različnimi poklici, življenjepisi in osebnostnimi lastnostmi.

Najboljša plat moje službe je, da lahko pomagam ljudem. Takoj, ko sem začel delati kot zastopnik, sem lahko pomagal starejšemu paru, ki je bil tik pred upokojitvijo. Imela sta negativne izkušnje s številnimi zavarovalnicami in sta bila precej obupana. Pomagal sem jima razvozlati določbe zavarovalnih polic, ki sta jih sklenila, s čimer sta privarčevala kar nekaj denarja. Ko smo se nato pogovarjali, sta mi povedala, da sta zelo hvaležna, da jima je končno nekdo prisluhnil in pomagal. Priporočila sta me številnim svojim prijateljem in znancem,” je o svojem delu zavarovalnega zastopnika povedal Igor Breznik.Ljudem rišemo nasmeh na obraz

Klemen Ahačič
Maja Vozel, zavarovalna zastopnica

5 dobrih razlogov, zakaj se zaposliti pri GRAWE:

1. Varna zaposlitev: GRAWE se lahko ozre na skoraj 200-letno zgodovino, obenem pa je zavarovalniška panoga je trenutno v razcvetu. Navedena dejavnika pričata o tem, da je ta zaposlitev varna tudi v kriznih časih.
2. Ravnovesje med delom in zasebnim življenjem: prilagodljiv delovni čas.
3. Kratke delovne razdalje: z več kot 19 poslovalnicami po vsej državi vaše delovno mesto ni nikoli daleč od doma.
4. Samostojno delo: pri GRAWE nadrejeni zaupajo svojim sodelavcem in jim dajejo na voljo dovolj priložnosti, da lahko samostojno dosežejo dogovorjene cilje.
5. Novinci, dobrodošli: novincem brez izkušenj v panogi omogočamo specializirano usposabljanje (za pridobitev licence za zavarovalnega zastopnika), prav tako pa jih celovito podpiramo na njihovi karierni poti v podjetju.

Svoje sodelavce cenimo, podpiramo in jih spodbujamo. Za GRAWE kot delodajalca je samoumevna poslovna kultura, ki temelji na povratnih informacijah, motivaciji in priznanju za dobro opravljene delovne naloge,” pravi Marko Mikič, predsednik uprave.
Vsem novim zaposlenim GRAWE omogoča sodelovanje na izobraževanjih, med katerimi jih optimalno pripravimo na uspešno delo v GRAWE. Za prihodnje zavarovalne zastopnike organiziramo tudi celovito usposabljanje za uspešno pridobitev licence.

Nikola Vujanović, zavarovalni zastopnik, ki se je v tem poklicu resnično našel: “V svojem prejšnjem poklicu sploh nisem bil srečen. Predvsem sem pogrešal stik z ljudmi. Pri GRAWE sem našel prav to: kot zavarovalni zastopnik sem dejaven na terenu, kjer svoje stranke opozarjam na nevarnosti, ki ogrožajo njihovo življenje, ter prilagajam zavarovalne produkte njihovim individualnim potrebam. Med sestanki s strankami sem pozoren na to, kaj moj sogovornik resnično potrebuje.”

Skupaj spreminjamo svet na boljše.
Pri GRAWE …
… pomagamo ob majhnih in velikih nezgodah v življenju.
… smo dejavni v Sloveniji, Avstriji in še v dvanajstih državah.
… sodelujemo z ljudmi za ljudi.
… smo že več kot 200 let zanesljiv zavarovalni partner in dober delodajalec.
Skupaj smo močni – in z vami v naši sredini bomo še močnejši!

Obvladujte svoj čas

Prodaja preko zavarovalnih zastopnikov na terenu je še vedno najpomembnejša in najpogostejša oblika sklepanja zavarovanj. Zavarovalni zastopniki GRAWE so odgovorni za prodajo vseh zavarovalnih produktih, ki jih ponujajo svojim strankam. To s seboj prinaša veliko odgovornost, obenem pa zagotavlja raznoliko in zanimivo delo, pri katerem lahko sodelavci v neposredni komunikaciji s strankami pokažejo ves svoj talent.

Zavarovalni zastopniki na terenu skrbijo za fizične in pravne osebe, zanje iščejo ustrezne zavarovalne rešitve za tveganja, s katerimi se soočajo, in jim pomagajo v različnih situacijah. Z zavarovalnimi rešitvami in produkti za finančno preskrbljeno pokojnino prispevajo k varni in finančno preskrbljeni prihodnosti strank GRAWE.

Delovni dan zastopnika poteka v tesnem stiku s številnimi ljudmi, ki imajo različne potrebe, med prednosti dela pa sodita redna zaposlitev in samostojno razporejanje delovnega časa. Vaš trud je poleg tega finančno nagrajen: pri GRAWE imajo namreč vaši dosežki tudi finančno vrednost.

Pri GRAWE si lahko oblikuješ zanesljivo in trajnostno mrežo. Tako med sodelavci znotraj podjetja kot nadrejenimi obstajajo dobri in hitri komunikacijski kanali in vedno lahko predlagam spremembe. Priložnost, da slišijo tvoje ideje in cenijo tvojo uspešnost, je le ena od prednosti GRAWE zavarovalnice. Poleg tega je GRAWE zelo zanesljiv delodajalec, vedno lahko pričakujem redno izplačilo plače, sodelavce pa podpre tudi v primerih, ko se pojavijo težave,” pravi Maja Vozel, zavarovalna zastopnica.

iStock
Kariera zavarovalnega zastopnika ni klasična zaposlitev, kjer bi delo opravljali le dopoldan.

GRAWE vas bo razvajal, saj ceni opravljeno delo.
Za dobro počutje zaposlenih GRAWE poskrbi z ugodnostmi:

Mini vprašalnik: ali je služba pri GRAWE primerna za vas?
● Ste predani svojemu delu, radi vzpostavljate stike in delate z ljudmi?
● Ste odprti za inovacije in radi sodelujete s predstavniki drugih oddelkov in področij?
● Ste samozavestni, optimistični in usmerjeni v zagotavljanje storitev?
● Razmišljate podjetniško in se zavedate lastne odgovornosti za uspeh?
● Ste stanovitni, vztrajni in brez težav prevzamete pobudo?
● Dobro upravljate svoje obveznosti in svoj čas?
● Ste pri delu dosledni in usmerjeni k zastavljenemu cilju?

Oddajte spletno prijavo in naredite naslednji korak z GRAWE!

Za več informacij kliknite TUKAJ!