Skrivnost njegovega vrtoglavega uspeha je v 2-tedenski metodi hitrega učenja angleščine.

Od hišnika do direktorja v samo 2 tednih

Novoizvoljeni direktor enega najuspešnejših podjetij v Sloveniji, Ivan Jazbec, je več let delal kot hišnik. Njegovo življenje se je obrnilo na glavo, ko je v roke dobil knjigo Pingulingo.

Ta knjiga vsebuje 2-tedensko formulo za hitro učenje angleškega jezika, ki jo je razvil znameniti poliglot Aaron Stone.

Untitled-1
Promocijsko gradivo
Ta nenavadna metoda je kot nalašč za vse tiste, ki nimate veliko časa za učenje.

2-tedenska formula je edina metoda, ki izboljša in pospešuje spomin. Uporablja 100% vaših mentalnih sposobnosti in vam omogoča, da pomnite petkrat hitreje in si zapomnite več kot 200 novih besed na dan. Po samo nekaj dneh boste opazili neverjetno razliko v besedišču. Postal bo bogatejši in veliko bolj raznolik.

Ta nenavadna metoda je kot nalašč za tiste, ki nimajo dovolj časa za učenje. Zaradi narave svojega dela Ivan ni imel dovolj prostega časa, da bi se posvetil učenju tujih jezikov. Vendar pa je zahvaljujoč tej metodi hitrega učenja angleščine, obvladal jezik v samo pol ure učenja na dan. Vse to brez dragih tečajev, ki vam vzamejo samo čas in denar.

Promocijsko gradivo
Pingulingo: 2-tedenska formula za pospešeno učenje angleškega jezika.

Odstrani blokado pri govoru

Nezadostno poznavanje tujih jezikov ne ustvarja le govornih ovir, temveč zavira tudi vaše napredovanje v karieri. To je dokazal tudi Ivan na svojem primeru.

Zato so lekcije v knjigi zasnovane tako, da olajšajo komunikacijo. Vsakodnevno učenje odstrani blokado, ki vam preprečuje, da se sporazumevate v tujem jeziku. Ovire bodo izginile, zato se boste lahko brez kakršnih koli težav sporazumevali v tujem jeziku. To bo v veliki meri olajšalo tudi vaše sodelovanje s poslovnimi partnerji iz tujine.

Promocijski material
Pingulingo: formula za pospešeno učenje angleškega jezika, ki jo je razvil poliglot Aaron Stone.

POZOR: Zaradi neverjetne učinkovitosti knjige Pingulingo je povpraševanje po njej izjemno veliko. Trenutno je na voljo le še nekaj izvodov. Torej, pohitite in naročite svoj izvod knjige Pingulingo, ker je lahko že jutri razprodana.

Samo en klik vaš loči od te neverjetne formule za samostojno učenje angleščine. Zato KLIKNITE TUKAJ in začnite z učenjem angleščine že danes.