Zanimivosti

Prihaja Aktualov dan sreče!

Promocijsko sporočilo
17. 5. 2019, 14.43
Posodobljeno: 20. 5. 2019, 16.00
Deli članek:

Srečo bodo delili v petek, 24. 5. 2019

Radio Aktual
Aktualov dan sreče

Aktualovci se tudi letos na Aktualov dan sreče, 24. 5., odpravljajo med vas! Mojca Gornik in Grega Javornik bosta skupaj s skupino Tequila razigrana in dobre volje delila srečo in skupaj z vami gradila lepe spomine!

Radio Aktual
Aktualov dan sreče 2019

Aktualov dan sreče 2018
Najprej bodo srečo delili z najmlajšimi in mladostniki, nato še v VDC-ju Tončke Hočevar, vsi pa ste vabljeni, da se jim pridružite v petek, 24. maja ob 14-ih v Salomon Cafeju v Cityparku v Ljubljani. Tam se boste zabavali s skupino Tequila, ki vam bo predstavila tudi svojo najnovejšo uspešnico "Vanilija"!

Skupina Tequila s Klemnom Bunderlo

Radio Aktual
Skupina Tequila in Klemen Bunderla


S prijaznimi hostesami in zabavno maskoto Aktualkom pa bodo delili tudi objeme, srečo, veselje in balone, slikali pa se boste lahko z Aktualovim foto okvirjem in lepo mislijo.

Bodite »Aktualni« tudi vi in polepšajte nekomu dan z lepim dejanjem, gesto ali mislijo – kar tako, ker lahko!
Z Aktualovci pa bo srečo delila tudi zdravstvena zavarovalnica Vzajemna, ki bo poskrbela za sladka presenečenja. Da pa sreče ni brez zdravja, se zavedajo tudi na Vzajemni, ki s svojim programom Varuh zdravja skrbijo za varovanje zdravja, ter z nasveti pomagajo pri zdravem načinu življenja. Ugodno ponudbo zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj pa vam bodo z veseljem predstavili v poslovalnicah.

Več na www.vzajemna.si

Radio Aktual
Aktualov dan sreče 2019

Radio Aktual
Aktualov dan sreče 2019