Zanimivosti

Prosila bo, da jo odpelješ v posteljo! S tem preprostim trikom boš osvojil tudi najbolj privlačna dekleta!

Oglasno sporočilo
20. 5. 2019, 07.44
Posodobljeno: 20. 5. 2019, 08.16
Deli članek:

Postani zapeljivec na kvadrat! Ta peklenski načrt ti bo pri tem pomagal.

Promocijsko gradivo
Naroči Skrivnosti alfa samca in ne boš se mogel braniti pred ženskami, ki bodo vedno hotele še!

Bodi tip moškega, s katerim ženske želijo biti – postani dominantni alfa moški!O tvojih zapeljivih podvigih bodo govorile generacije. Še iz postelje ne boš uspel priti, dekleta pa se bodo samo izmenjavala.

Ne, ni ti treba imeti manekenske postave ali velikih mišic. Tudi vreče, polne denarja, ali dragi avtomobili ne bodo pritegnili žensk.

Kaj potrebuješ? Potrebuješ tehniko, s katero boš čez noč spremenil svoje življenje. Tehnika, ki te bo spremenila v zapeljivca, pred katerim bodo pokleknile vse ženske in prosile za več. Te preizkušene in dokazane tehnike je pred tabo osvojilo več kot 20 tisoč moških po vsem svetu.

Promocijsko gradivo
Naroči Skrivnosti alfa samca in ne boš se mogel braniti pred ženskami, ki bodo vedno hotele še!

Svojo zgodbo je z nami delil 28-letnik, ki je čez noč postal pravi alfa moški.

"Verjemi mi! Bil sem prav takšen kot ti, neizkušen in negotov. Vse se je spremenilo neke noči. Odločil sem se, da ne bom več klavrn in beden. Nič več nisem hotel biti zguba, po kateri ženske hodijo in kateri jih drugi moški kradejo pred nosom."

Čez noč sem postal stroj v postelji

Zapeljevanje atraktivnih in privlačnih žensk je za mene postalo poslastica. Vse je postalo naravno, kot da sem rojen za to. Postal sem pravi žrebec. Zgodbe o meni so se širile in me spremenile v urbano legendo. Bivša dekleta so ponovno hotela biti z mano. Vse to zahvaljujoč enemu triku, s pomočjo katerega sem se naučil, kako pripraviti ženske, da se nekontrolirano spogledujejo z mano.

Želiš vedeti, katere tehnike vsakič delujejo? Tehnike, ki jih uporabljam, 100-% delujejo pri vseh ženskah, ne glede na starost, barvo las, višino in celo zakonski status. Tudi poročene ženske se mi niso mogle upreti.

Promocijsko gradivo
Naroči Skrivnosti alfa samca in ne boš se mogel braniti pred ženskami, ki bodo vedno hotele še!

Poglej, kako lahko pri vsakem dekletu uporabiš te tehnike, korak za korakom. Ženske ne bodo uspele izgovoriti niti svojega imena, pa bodo hlačke že na tleh. To, kar želiš izvedeti, je skrito v knjigi Skrivnosti alfa moških, v kateri najdeš najuspešnejše tehnike zapeljevanja. Edinstveni vodnik zapeljevanja te nauči, kako pravilno uporabiti govorico telesa.

Odločitev je tvoja! Lahko prenehaš z branjem in nadaljuješ z gledanjem v mobilni telefon ter čakanjem na sporočila, ki ne bodo nikoli prišla. ALI pa pogledaš v svoj mobilni telefon in si ogledaš kup nespodobnih fotografij mladih in seksi deklet.

Z vsemi tehnikami, ki jih boš osvojil, ti bodo ženske jedle z roke. Lahko boš izbiral, s katerimi se boš podal v strastno razmerje, polno erotičnega naboja. Navsezadnje pa, zakaj bi izbiral, vzemi vse!

Kako jo pripraviti do tega, da te prosi, da jo odpelješ v posteljo?

V knjigi Skrivnosti alfa moških boš dobil podrobna navodila, kako se na strateški način približati vsaki ženski. Od osnov, kot sta pravilna govorica telesa ali pogled, do podrobnosti izpopolnjenih taktik za vse situacije. Prav tako se boš naučil prepoznati skrita sporočila, ki jih ženske nezavedno pošiljajo, in branja govorice ženskega telesa. Spoznal boš, kako priti do zaključka, ali si ji všeč, kako prebrati njene namere in kako se uspešno izogniti ženskim testom.

Promocijsko gradivo
Naroči Skrivnosti alfa samca in ne boš se mogel braniti pred ženskami, ki bodo vedno hotele še!

Poleg novih veščin, ki ti bodo pomagale zapeljati vsako žensko, se boš seznanil tudi s tem, kako jo obdržati in se izogniti konkurenci z uporabo preverjenih psiholoških tehnik.

Nobena se ti ne bo mogla upreti. Vsaka se bo spremenila v pohotno divjakinjo, ko se ji boš približal, in na koncu bo brez obotavljanja navalila nate. V navalu strasti si bo grizla ustnice, da ne bi kričala od vzburjenja. Ne glede na to, katerega dela njenega telesa se boš dotaknil, se bo ta spremenil v erogeno cono. To jo bo še bolj vzburilo.

Zato prevzemi nadzor. Skrivnosti alfa moških čakajo samo na tebe. Zahvaljujoč tehnikam v tej knjigi boš lahko vsako žensko odpeljal v posteljo, ne glede na to, ali je devica ali izkušena ženska.

V postelji boš pravi stroj, saj te tehnike prinašajo takojšnje rezultate. Dovolj je samo en trik, da 99 % žensk znori zaradi tebe.

Vse ženske, ki so te imele samo za prijatelja, te bodo sedaj želele imeti. Da bi pri tem uspel, ti bom razkril skrivnost, imenovano "stikalo za seks".

S pomočjo te tehnike boš podrl vse njene ovire in jo vzburil brez njenega vedenja. To subtilno stikalo je ključ do uspeha pri ženskah.

Nobena te ne bo mogla preboleti

Vsaka tvoja poteza jo bo pripravila do tega, da te bo podzavestno želela. Postal boš središče njenih interesov. A te moram opozoriti, da moraš dosledno in odgovorno uporabljati vsako tehniko, ki se je boš naučil. Ravno tvoj odnos in pravilno izvajanje naučenih taktik bosta ženske prignala do tega, da bodo ves čas razmišljale o tem, kako se druge ženske grebejo zate. Avtomatsko bodo hotele biti s tabo. Želele te bodo preizkusiti in ugotoviti, kako dober si v postelji. Zahvaljujoč knjigi Skrivnosti alfa moških jih boš dočakal pripravljen. Še več, stresel jim boš tla pod nogami. Postale bodo obsedene s tabo in vedno bodo hotele še.

Toda ne ustavi se tukaj. V morju je še vedno veliko rib in vse čakajo samo nate. Situacijo imej vedno pod nadzorom. Vse, kar boš počel, počni s strastjo. Skrivnosti alfa moških te bodo naredile nepredvidljivega, in to je lastnost, ki jo imajo ženske pri moških poleg odločnosti, najraje.

Promocijsko gradivo
Naroči Skrivnosti alfa samca in ne boš se mogel braniti pred ženskami, ki bodo vedno hotele še!

Tvoj telefon bo pregorel od sporočil in neodgovorjenih klicev deklet, ki bodo znova želele biti s tabo. Vsem bodo pripovedovale o neprespani noči s tabo. Ne bodo te mogle preboleti ali pozabiti strastnega odnosa, ki si jim ga nudil.

Zato ne dovoli, da drugi moški osvoji žensko, ki jo želiš. Od samega začetka se pokaži kot pravi alfa moški, pa ne bo niti pomislila na drugega.

Zahvaljujoč tehnikam tega edinstvenega vodnika zapeljevanja se boš lahko naučil vsega, kar potrebuješ, da boš dobil to, kar želiš, in se tako izognil največjim napakam v samem pristopu.

Tehnike so tako učinkovite, da delujejo celo pri neizkušenih moških. Vodnik je enostaven in izdelan tako, da ga moški vseh starosti in profilov zlahka razumejo. Ukvarja se z osnovnimi in naprednimi tehnikami zapeljevanja. Zato se zavedaj, da bodo te tehnike "osvojile" vsako žensko in vse, kar bo želela, ko prideta v spalnico, je, da te bo zadovoljila.

Odkrij največje skrivnosti zapeljevanja in postani pravi alfa moški, kateremu se ne bodo mogle upreti niti najprivlačnejše ženske. Da ne bi skrivnost o tem, kako postati alfa moški, prišla v napačne roke, lahko omenjeni vodnik najdeš samo na uradni spletni strani. Tako bodo tvoji osebni podatki zaščiteni in nihče drug ne bo vedel, da poseduješ te izredno kontroverzne skrivnosti.

Avtor knjige Skrivnosti alfa moških ti ponuja poseben popust, a le pod pogojem, da jo naročiš takoj.

Vendar pohiti. Zaradi prevelikega povpraševanja je knjiga na voljo le še v nekaj izvodih.

Naroči Skrivnosti alfa moških, pa se ne boš mogel braniti pred ženskami, ki bodo vedno hotele še!