Opozorila intuicije

Nekaj je v zraku...

T.P.
19. 5. 2019, 14.40
Deli članek:

Intuicija nas opozarja na različne načine – in če se vam dogajajo spodaj opisane stvari, to pomeni, da vam vaš notranji glas želi sporočiti nekaj pomembnega.

profimedia
Če se kakšni občutki in misli ponavljajo, bodite nanje še bolj pozorni.

Vsi imamo šesti čut nekje globoko v sebi. Prav vsi smo intuitivni, le da še nismo vsi prišli do tako visoke ravni zavesti, da bi lahko uporabljali intuicijo v svoje dobro. Psihologi so zbrali znake, prek katerih vam intuicija nekaj sporoča, zato jih nikar ne ignorirajte. Pa pojdimo lepo po vrsti.

Ko se vaše počutje nenadoma poslabša

Skozi karkoli že greste, se bo vaše telo vedno odzvalo na okoliščine. Če torej opazite, da se nenadoma začenjate počutiti bolni ali čudno slabo, ne spreglejte mogočih razlogov za te spremembe. To je vaš organizem, ki se odziva na spremembe. Prisluhnite svojemu telesu, kaj vam želi sporočiti.

Ko vam nekaj od znotraj govori: »Ni prav, da to počnem«

Če vas vaša intuicija prosi, da se ustavite in razmislite o stvareh, preden greste v akcijo, bi se morali zaustaviti in narediti nekaj korakov nazaj. Kje je šlo narobe in zakaj vam je občutek v trebuhu preprečil, da bi šli naprej? Poskušajte najti način, da boste razumeli to stanje. Toda najpomembnejše je, da verjamete svoji intuiciji. Obstaja dober razlog za vse to.

Ko se vam pojavi nenavaden občutek v trebuhu

Ste se kdaj počutili tako, kot da boste vsak trenutek bruhali? Ko se vam želodec obrne, je to običajno znak, da se bo nekaj (ne tako dobrega) zgodilo.

Ko se rešitev težave pojavi od nikoder

Se vam je kdaj zgodilo, da ste se odločali med dvema zadevama, potem pa se je iz čistega nič pred vami pojavil zelo pomenljiv znak in vam nekako pokazal pot? Seveda, niste sami. Vi ste samozavestno človeško bitje, zato ni čudno, da se vam pojavljajo vsi ti čudežni znaki. Ne podcenjujte moči svoje intuicije. Sledite znakom.

Ko si v trenutku zaželite, da bi nekaj storili

To se običajno dogaja ljudem, ki so močno povezani s svojim notranjim glasom. Naenkrat se počutite, kot da ste prisiljeni narediti nekaj brez razloga. Kamorkoli se obrnete, povsod vas vodijo znaki.

Ko so vaše misli usmerjene izključno v eno stvar

Naše misli so to, kar nas vodi v življenju. To je največje in najbolj učinkovito orodje, ki ga imamo. Odpelje nas lahko na kraje, kjer nikjer nismo bili, in nam pokaže področja, za katera nismo vedeli, da obstajajo.
Naj vas odnese še tako daleč v neznane dimenzije, vedno obstaja dober razlog za to. Če se v zadnjem času počutite, kot da so vaše misli bolj zaposlene kot običajno, le poiščite pomen tega. Morda obstajajo kakšna vprašanja, ki jih je treba rešiti.

Ko imate čuden občutek, ki nikakor ne izgine
Lahko ste se naježili, lahko se vam je nepričakovano spremenilo razpoloženje, ali pa vas že več dni preganja čuden občutek ..., vse to je vaša intuicija, ki vam poskuša poslati sporočilo o nečem.