Zanimivosti

Zakaj Slovenci in Slovenke gradimo in kupujemo nepremičnine?

Oglasno sporočilo
13. 5. 2019, 12.38
Posodobljeno: 13. 5. 2019, 13.08
Deli članek:

V letu 2015 je bilo več kot 80 odstotkov stanovanj lastniško zasedenih, medtem ko si je po evropskih podatkih 76,7 odstotkov vseh bivajočih v hišah te tudi lastilo.

Lastniško kulturo pa še dodatno utrjujejo neizprosne razmere na najemniškem trgu. Ne le, da je ponudba najemniških stanovanj okrnjena, njihova cena pogosto presega mesečni obrok za kredit. V letu 2018 je bilo za najem kvadratnega metra stanovanja potrebno odšteti v povprečju kar 9 evrov.

Z lastno nepremičnino lahko na kratek rok prihranite za vse mesečne najemnine in obenem izboljšate svojo bonitetno oceno. Nepremičnine so ena najvarnejših naložb in nepremičninski trg eden bolj stabilnih.

Nov lasten dom je v Sloveniji družinski projekt. Vsi družinski člani, ne le ožje, temveč kar širše družine prispevajo za uresničitev vaših sanj. A najpomembnejši je vaš prispevek. Kar zmanjka, pa dopolni stanovanjski kredit.

Stanovanjski kredit Deželne banke Slovenije  je pošten, s pošteno obrestno mero in zanj skrbijo obrazi, ki jim lahko zaupate. Skrbimo, da vam sredstev nikoli ne zmanjka. Še posebej, ko govorimo o vaših sanjskih domovih.

Stanovanjski kredit DBS – za tisto, kar zmanjka.