Ljubezenske povezave

Najpopolnejši ljubezenski vodnik po ujemanju nebesnih znamenj

S.N.Č.
4. 5. 2019, 13.50
Deli članek:

Horoskopske ljubezenske kombinacije so seveda vseh mogočih vrst. Mi smo jih poskušali sistematizirati in upamo, da nam je uspelo – da boste lahko astrološke ugotovitve čim bolje izkoristili.

Dreamstime
Vesolje nas vse strumno vodi po srčnih poteh.

Četudi v našem zapisu ne boste našli nič uporabnega, pa vam bo morda kakšna zveza, ki je niste razumeli, zdaj končno postala jasna.

Matematično med 12 zodiakalnimi znaki nastane 144 kombinacij, mi smo jih razdelili na tri sklope: od najsrečnejših prek zadovoljivih do nesrečnih parov. Pa si jih oglejmo.

Najsrečnejši zodiakalni pari

Oven in vodnar – nikoli jima ni dolgčas, skupnih svari, ki jih obožujeta, imata nešteto, zato vse počneta v dvoje.

Dvojčka in vodnar – imata globoko duševno razmerje, ki je skoraj neopisljivo, uspe jima najti ravnovesje na najboljši način.

Rak in ribi – par dobro deluje, ker vesta, kdo sta, kadar sta skupaj, in kdo sta, kadar sta ločena; zavedata se, da sta v dvoje srečnejša in močnejša.

Bik in rak – čudovito se dopolnjujeta, bik je na nek način posvečen, rak pa ga spoštuje in podpira.

Lev in strelec – nista le polna veselja do življenja, ampak med njima gori tudi velikanski plamen strasti.

Devica in bik – ko sta enkrat skupaj, ne moreta narazen, iskreno radovedno raziskujeta drug drugega.

Škorpijon in rak – v dvoje sta ti dve vodni znamenji neverjetni, ravnovesje med intenzivnimi čustvi in sprostitvijo obvladata do popolnosti.

Tehtnica in dvojčka – imata močno intelektualno povezavo, duhovno stimulirata drug drugega in sta tudi najboljša prijatelja.

Strelec in oven – ustvarjata neverjetno intenzivno energijo, lahko počneta, kar želita, in vse jima bo uspelo, dokler med njima vlada neomajno zaupanje.

Kozorog in bik – med njima vlada neizmerna ljubezenska kemija, sta kot ljubezenski ptici, ki ju nič na tem svetu ne more ločiti.

Ribi in škorpijon – par je zelo intuitiven, želje si bereta kar iz oči in uživata v skupni sreči.

Ribi in ribi – imata briljanten odnos, iskreno skrbita drug za drugega in spoštujeta tudi različnosti.

Strelec in ribi – sta brezupna romantika, ki pa se kljub dramatičnosti, ki jima je ljuba, znata uravnotežiti.

Devica in kozorog – globoko v sebi sta oba ranljiva, a ker se spoštujeta, postaneta samozavestna, igriva in srečna.

Lev in tehtnica – oba uživata v središču pozornosti, vendar ne čutita potrebe po tekmovanju, temveč pripadnost drugemu.  

Dvojčka in ribi – par je uravnotežen in čustven v dvoje, popolno se dopolnjujeta in sprejemata čudežne odločitve.

Kozorog in kozorog – v paru z istim znakom gre kozorogu izvrstno, ker ga pri ljudeh privlačijo iste lastnosti, kot jih ima sam.

Strelec in strelec – tudi strelec dobro deluje v kombinaciji z istim znakom, saj s skupno igrivostjo lahko dosežeta, kar hočeta.

Oven in dvojčka – par je razburljiv in vedno počne zabavne stvari, oba pa tudi na moč privlačijo pustolovščine.

Bik in ribi – absolutno si ustrezata, tudi podobno razmišljata, sploh ko gre za počitek ali preživljanje prostega časa.

Tehtnica in škorpijon – par je poln čustev, vendar deluje brezskrbno in z lahkotnostjo dosega zastavljene cilje.

Oven in devica – popolnoma sta usklajena, med seboj se spodbujata, da dajeta drug drugemu vse najboljše, kar je v njuni moči.

Škorpijon in kozorog – odnos med njima se hitro umiri, ker sta oba zelo resna, a harmonija jima nikoli ne peša.

Tehtnica in ribi – tako sta zvesta drug drugemu, da ju je nemogoče ločiti, zavedata se sreče, da imata drug drugega.

Vodnar in vodnar – par izjemno dobro funkcionira, saj partnerja skupaj rasteta tudi na duševnem področju.

Zadovoljivi zodiakalni pari

Rak in kozorog – oba znata biti težavna, sprva celo delujeta kot čuden par, a na koncu najdeta srečo.

Lev in škorpijon – oba znata biti malce nervozna zaradi lastnosti drugega, a do mere, ko se še vedno obožujeta.

Devica in devica – med seboj sta devici dobro usklajeni, kot da imata sklenjen nek dolgoročen kompromis.

Dvojčka in kozorog – par lahko dobro deluje, a le če oba premoreta velikansko mero potrpežljivosti do drugega.

Rak in strelec – znaka nimata veliko skupnega, a sta oba sproščene narave in ne marata sporov, tako da jima je lahko lepo.

Dvojčka in strelec – rada sta predana ljubezni, a jima odnos lahko uspe le, če se ne zanašata preveč drug na drugega.

Rak in tehtnica – ker v dvoje izvrstno funkcionirata, se večkrat sprašujeta, ali sta ljubezenska partnerja ali sodelavca.

Škorpijon in strelec – oba imata zelo močno osebnost, kar je lahko problem; edino če je ljubezen res močna, premaga egocentrizem.

Vodnar in strelec – oba sta zelo raziskovalna in dobro delujeta skupaj, če le upoštevata različne pristope k stvarem, ki so zanju nove.

Dvojčka in dvojčka – ta znak obožuje vse vrste klepetanja in zveza lahko funkcionira le, če je eden od para pripravljen tudi poslušati.

Škorpijon in vodnar – odnos je lahko včasih obremenjujoč, vendar med njima obstaja duhovna povezava, ki ju lahko lep čas drži skupaj.

Lev in devica – ta znaka sta lahko eden najsrečnejših parov, a le če jima uspe vzpostaviti tolerantno komunikacijo.

Tehtnica in vodnar – njun odnos je tudi prijateljski in zelo na realnih tleh, preveč tičanja skupaj pa bi jima lahko prineslo težave.

Tehtnica in strelec – par je malce preveč družaben, ne posvečata se veliko drug drugemu, vendar lahko s pozitivnim pristopom dobro delujeta.

Lev in kozorog – ta par je za večino ljudi videti nenavaden, vendar lahko deluje, če v njem vlada spoštovanje.

Tehtnica in tehtnica – odnos lahko zelo lepo deluje, če med njima vlada ravnotežje, ki pa ga zaradi nihanj razpoloženja pri obeh ni vedno lahko doseči.

Kozorog in ribi – najboljša prijatelja postaneta ljubimca, najmočneje pa ju druži občutek, da sta skupaj varna.

Devica in ribi – oba sta hkrati prizemljena in zazrta v prihodnost; ker jima ni do veseljačenja, ju lahko družijo le isti cilji.

Dvojčka in lev – oba se tako rada zabavata, da jima lahko zmanjka časa za vse drugo, morda tudi za partnerja. A se ne bosta razšla s hudimi besedami.

Devica in vodnar – čeprav sta si različna, njun odnos lahko deluje: vodnar prinaša veliko zabave, devica pa se ob njem nauči uživati.

Bik in bik – ker bik zahteva ljubezensko zvestobo in zanesljivost, lahko v tej zvezi oboje dobi in daje. Le na zabavo par ne sme pozabiti.

Oven in oven – zveza ima trdne temelje, ki so vedno usmerjeni k cilju. Težava nastane le, če se njuni cilji med seboj izključujejo.

Lev in vodnar – v spalnici bo med njima vsekakor vroče in vznemirljivo, sicer pa nimata veliko skupnega. A tudi nepremostljivih razlik med njima ni.

Devica in strelec – oba sta hkrati močna in šibka, v določeni meri se dopolnjujeta in nato spet streljata vsak v svojo smer.

Oven in lev – sta velika prijatelja, zato bodo ljubezenski odnosi dobro delovali. Vendar pa so malce ljubosumni, ko gre za to, kako drugi preživlja svoj prosti čas.

Devica in škorpijon – ni najboljša zveza, vendar lahko deluje, če je zgrajena na spoštovanju in če drug drugega vsaj poskušata podpirati.

Rak in rak – ta dva sta lahko tako povezana, da je že strašljivo, a se vse lahko zamaje, če se eden začne odmikati.

Oven in tehtnica – ne moreta drugače, kot da se vsake toliko časa prepirata, a dokler drug v drugem ne vidita glavnega vira nezadovoljstva, bo šlo.

Rak in devica – par je lahko precej stabilen, če se vsak nauči drugemu stati ob strani tudi v težkih okoliščinah in jasno povedati, kadar mu kaj ni prav.

Devica in tehtnica – lahko sta srečna skupaj ali pa drug drugemu najhujša nočna mora, kadar je eden ali drug vzkipljive narave.

Bik in tehtnica – oba sta zelo ljubosumna, in dokler ne vzpostavita zaupanja, jima bo v odnosu težko, sicer pa lahko ustvarita harmonijo.

Lev in ribi – levi v odnos prinašajo stabilnost, ki jo ribe potrebujejo, vendar jim je še pomembnejši čas, ki jim ga partner namenja, sicer se počutijo zanemarjene.

Rak in lev – to je odnos, ki ima le minimalne težave; stvari delujejo precej dobro, le včasih je lev razočaran, ker je njegov partner preveč jokav.

Najslabši zodiakalni pari

Bik in dvojčka – njuni konflikti niti niso tako zelo grozni, so pa zelo pogosti, ker je bik trmast, dvojček pa nestrpen.

Rak in vodnar – obema je težko vzpostaviti zaupanje v odnos, zato zelo pogosto tudi grobo obsojata drug drugega.

Lev in lev – v mnogočem se ne strinjata, tudi med rjuhami ne funkcionirata dobro, a se jima niti ne ljubi potruditi, da bi bilo bolje.

Škorpijon in škorpijon – morda bi lahko odnos celo deloval, a ne moreta prek svoje narave in drug iz drugega ves čas vlečeta vse najslabše.

Dvojčka in škorpijon – to je verjetno ena izmed najhujših zvez, saj sta oba neskončno živčna in se sploh ne trudita prilagajati drug drugemu.

Oven in ribi – ne zaupata drug drugemu in si ne moreta določiti ustreznih omejitev; če sta skupaj, ju imajo tudi drugi za grozen par.

Vodnar in ribi – čeprav kot par nekako lahko delujeta, se med seboj preprosto ne razumeta; oba si želita pravljico, a živita v srhljivki.

Oven in bik – paru najpogosteje ne uspe srečno živeti, ker različnosti drug drugega ne sprejmeta v nobenem primeru.

Oven in kozorog – niti fizična ljubezen niti komunikacija jima ne gresta najbolje, kot bi živela vsak na čisto svojem planetu.

Bik in lev – kadar ju druži ustvarjalna moč, ki vodi k istemu cilju, jima morda lahko uspe, sicer sta drug do drugega absolutno preveč kruta.

Tehtnica in kozorog – kozorog je občutljiv in pogosti čustveni izbruhi partnerja so zanj vse preveč obremenjujoči.

Bik in vodnar – ne le da ne gojita medsebojnega zaupanja, niti skupnih tem, o katerih bi se lahko pogovarjala, nimata.

Kozorog in vodnar – najprej se zveza zdi zanimiva tako njima kot okolici, a se nato v dvoje praviloma na smrt dolgočasita.

Dvojčka in rak – lahko bi bila dobra prijatelja, a sta si čustveno preveč različna, da bi lahko delovala v isto smer.

Oven in rak – tako težko drug z drugim ujameta harmonijo, kaj šele srečo, da je njun odnos po navadi zelo boleč in se hitro konča.

Bik in strelec – oba razumeta življenje na enak način, a poleg tega nimata nič skupnega, tudi fizično med njima ni niti kančka privlačnosti.

Oven in škorpijon – oven zdrobi čustva škorpijona in naredi stvari precej napete, navsezadnje pa se odnos zruši kot hišica iz kart.

Strelec in kozorog – ti dve osebi nista sposobni razumeti medsebojnih razlik, kakor bi morali. Skupaj se zabavata, vendar to ni dovolj. Stabilnost v tem razmerju ni prisotna.

Dvojčka in devica – ta dva znaka se nenehno spreminjata, vendar ne na enak način;  razmišljata samo o lastni dobrobiti in obsojata drug drugega.

Bik in škorpijon – čeprav se med njima sprva na moč iskri, od odnosa kaj kmalu ostaneta le pogorišče in bolečina, ker drug drugega kaj hitro ne prenašata več.