Aktualova Roštiljada:

Radio Aktual v sodelovanju z Lidl Slovenija in Žar legendami časti TONO čevapčičev!

Oglasno sporočilo
17. 4. 2019, 14.54
Posodobljeno: 23. 4. 2019, 09.08
Deli članek:

Aktualova Roštiljada 2019 bo postregla z vročim naborom nastopajočih in številnimi še bolj vročimi zanimivostmi. Poleg norega dnevnega dogajanja ČASTIJO tudi TONO čevapčičev! Ne zamudite - V PRODAJI SAMO ŠE MANJ 1000 VSTOPNIC!

Promocijsko gradivo
Aktualova Roštiljada 2019!

Aktualova Roštiljada 2019 bo letos že tradicionalno potekala na ljubljanski Kardeljevi ploščadi, kjer bo v petek, 31. maja 2019, od 16.00 ure dalje postregla s številnimi norimi aktivnostmi, zanimivostmi in atrakcijami. 

Čez dan bo na voljo vrsta animacij za najmlajše, velik zabaviščni park, ročni nogomet z živimi igralci, družabne igre, mehanski rodeo bik in še in še!

Najbolj vroča atrakcija dneva - TONA ČEVAPČIČEV (od 16. ure dalje)!

Radio Aktual v sodelovanju z Lidl Slovenija in Žar legende podarja TONO ČEVAPČIČEV za vse ljubitelje vročih in dišečih dobrot z žara!

Še bolj vroča atrakcija Aktualove Roštiljade 2019 pa bodo nastopajoči!

Prizorišče bodo tresli DJ, ki zabava vse generacije - DJ Dady, fenomenalni Mark Zebra, pekoče začinjena Aktualova Galama, zapeljiva Natalija Verboten, nepozabni Djomla KS, vroča Ines Erbus, energična Tanja Žagar, osvajalec ženskih src Luka Basi, legendarni Pop Design, kralj zabave Jasmin Stavros in največji Aktualov prijatelj, velikan Dražen Zečić

POZOR: ŠE MANJ KOT 1000 ZADNJIH VSTOPNIC!

Ker je zanimanje za letošnjo Aktualovo Roštiljado izjemno, vstopnice že nevzdržno pohajajo. Zato si svojo zagotovite ZDAJ, saj jih je na voljo le še manj kot 1000! Pohitite in si svojo zagotovite čimprej na Eventimu, bencinskih servisih Petrol in Poštah Slovenije