Energija

Pozor na dva bližnja datuma

T.P.
14. 4. 2019, 21.18
Deli članek:

Energija, ki nas prežema v teh aprilskih dneh, je malce težka. Vstopili smo v obdobje, polno izzivov, in le tisti, ki se bodo držali resnice, bodo imeli mirne dni.

Dreamstime
Čustva živijo in potrebujejo nego. Prosijo za to, da smo najboljša verzija sebe.

Ko se bodo začela vrstiti vprašanja, ne bomo našli dovolj varnega zaklonišča, da bi se skrili pred njimi.

In koža ne bo skrivala sledi tam, kjer ne bo videla upanja v spremembah na bolje. A skrili smo vse. Sebe pred svetom. In svet pred seboj. Zavedamo se, da tako ne moremo naprej. Energija, ki jo čutimo, nas ne bo več podpirala v trenutkih slabosti.

ČUSTVEN NABOJ

Že začetek meseca je vodil k spremembam. Čeprav se zdi, da v zadnjem času vsi pišejo o spremembah, jih še vedno ne vidimo dovolj jasno, ker se sami nismo spremenili. Čustveni odnosi bodo ta mesec oteženi. Govorile se bodo resnice. Na vsak način bomo želeli ohraniti, kar imamo, in se ne bomo zavedali, da nas resnice zdravijo.

Prizadeli bomo in prizadeli nas bodo. Oprostili bomo in oprostili nam bodo. Toda le redki na koncu aprila ne bodo na drugačen način gledali osebe, ki jo imajo radi. Energije nas bodo namreč prisilile, da se bomo začeli bolj zavedati, kako dragoceno je tisto, s čimer nas je Nebo nagradilo. In koliko nam v resnici pomenijo čustva.

Čustva živijo in potrebujejo nego. Prosijo za to, da smo najboljša verzija sebe, da bi nekdo vzljubil prav to našo najboljšo verzijo. Ker tisto, ki jo trenutno živimo, že ima rad. Pazite na vse, kar je največ vredno v vašem življenju. In sledite samo duši. Edino ona pozna resnico.

1. MEJNIK

Ne bomo mogli stati na miru, ker nas bo to dušilo. Gibali se bomo več kot običajno in končno spregovorili o nekaterih temah, ki se jim že dolgo izogibamo. Zlasti po 16. aprilu se bo začela iskati čista resnica. Takoj bo morala priti na plan. Smo lahko dovolj močni in vztrajni, da ohranimo svoj mali kotiček vesolja?

Na tapeti bodo tudi ljubezen in vsi, ki so tvegali vse, da bi ljubili in bili ljubljeni. Nedotaknjeni ne bodo ostali niti tisti drugi, ki so obračali hrbet, da ne bi bili prizadeti. In tisti, ki so izdali skupne sanje, ker je bila ideja o bitki zanje pretežka.

Kadar imate namen, da začnete streljati z besedami tja, kjer so tisti, ki jih ljubite, najšibkejši, se vprašajte, ali je duša res zmožna prenesti toliko bolečine … 

Borili se bomo z dnevi, ko bomo povsem prežeti z ljubeznijo, pa tudi z dnevi, ko se ne bomo mogli zadržati, da ne bi izgovorili stvari, ki jih nikakor ne bi bilo treba izgovoriti. V teh trenutkih pomislite na to, ali je vredno prizadeti nekoga samo zato, da za kratek čas zadovoljimo svoj ego. In na to, ali duša lahko prenese toliko bolečine. Šele zatem začnite streljati z besedami tja, kjer so tisti, ki jih ljubite, najšibkejši.

2. MEJNIK

Z 20. aprilom se prava drama šele začne. Takrat pride čas, ko začne kraljevati ljubezen bojevnikov. To je odnos, ki zahteva absolutno vse in nič manj od tega. To so vsi, ki želijo, da se jim ljubezen vsakodnevno izraža in dokazuje. Vsi, ki vam ne bodo dvakrat oprostili iste napake. Pa tudi tisti, ki vas bodo ljubili na način, o kakršnem mnogi sanjajo.

Pred nami je izjemno zahtevno obdobje, v katerem jo bodo najbolje odnesli samo tisti, ki se bodo trdno držali resnice v vsem, kar počnejo, govorijo in čutijo.

Vsi ostali, ki še vedno poskušajo prevarati srce, se bodo ves mesec borili z njegovimi željami in zahtevami.