WELLNESS VIKEND

Za nami je fit vikend, popestren z dobro voljo

Katja Kaja Mejač
6. 4. 2019, 07.56
Deli članek:

Pretekli vikend so številni uživali na idilični lokaciji, v udobju hotela Špik v Gozdu - Martuljku, kjer je v organizaciji revije Bodi zdrava potekal priljubljeni Wellness vikend.

Mare Vavpotič/ M24
Jan Kovačič in Nataša Gorenc sta poskrbela za dvig srčnega utripa.

Navdušujoč uvod
Že v petek popoldne je nabito polno dvorano hotela Špik s predavanjem o posameznikovi vlogi v netu nacionalnega zadovoljstva navdušila Sanela Banović, dr. med., specialistka gastroenterologije v UKC Ljubljana. Po okusni večerji je za zabavo poskrbel glasbenik Vili Resnik, ki je s svojimi in tujimi uspešnicami številne spravil na noge ter tako pričaral zabaven uvod v sobotno in nedeljsko dogajanje.

Hotel Špik - zunanjost
Wellness vikend je potekal v hotelu Špik

Udeleženci tokratnega Wellness vikenda so lahko uživali v panoramskih vožnjah, ki jih je za njih omogočil Opel z vozili Insignia in Opel Grandland X, preizkusili revolucionarno vadbo X body, se testirali na bioresonančnem aparatu pri Vesni Krajnc ter se pogovorili s spiritualno trenerko, medijem in jasnovidko Marijo Klincov. Poleg tega so lahko v posebnem kotičku preizkusili in spoznali športna oblačila blagovne znamke Corpocabana, pokusili prehranska dopolnila in se dodatno pozanimali o izdelkih Bimedia ter spoznali ponudbo portalov Petisvet.si in Najnakupi.si.

Mare Vavpotič/ M24
Vikend se je končal s pohodom, ki ga je vodil Denis Porčič - Chorchyp.

Marko Vavpotič/M24
Marko Margon, solastnik podjetja Corpocabana, je udeležencem vikenda predstavil visokokakovostna in atraktivna oblačila za športne aktivnosti iz Brazilije.

Aktivnosti ni manjkalo
Za energični uvod v soboto sta poskrbela trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič, ki sta udeležence že ob 7.15 in 8.15 spravila v pogon, kljub napornemu treningu pa so udeleženci dvorano zapuščali nasmejani. Za njima so revolucionarno vadbo, ki temelji na tehnologiji EMS in traja samo dvajset minut, predstavili Damjan Fras, Alen Štojs Goljar in Bor Moškon ter številne tako navdušili, da so jo pozneje tudi preizkusili. Za njimi je svoje znanje o razstrupljanju telesa in spremljevalnih ukrepih v kombinaciji z bioresonančno terapijo z udeleženci delila Vesna Krajnc, mag. farmacije in bioresonančna terapevtka. Pred kosilom pa je z meditacijo in vpogledom v peto dimenzijo življenja za sprostitev poskrbela urednica spletnega portala Petisvet.si Tamara Pirih.

Mare Vavpotič/ M24
Predstavniki podjetja XBody (z leve proti desni): Alen Štojs Goljar, Damjan Fras in Bor Moškon



Takoj po kosilu sta srčni utrip skupaj s tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija in ekipo Planet TV spet dvignila Jan in Nataša. Prvi s šolo teka, Nataša pa z vodeno vadbo v prelepem okolju, v okolici hotela Špik. Magistra farmacije Urša Strlekar je govorila o temi, ki trenutno zanima skoraj vse, in sicer o vrelcih mladosti v prehrani ter o tem, katere snovi moramo uživati in katerih ne. Po napornem dnevu je spiritualna trenerka, medij in jasnovidka Marija Klincov spregovorila o smislu življenja in na delavnici predstavila korake do tega, da spet najdemo svoj zakaj. Za končno sprostitev pa je poskrbela z meditacijo.
Tudi sobotni večer je bil poln smeha in zabave, saj je Opel poskrbel za stand up nastop Tina Vodopivca in ekipe mladih improvizatorjev ter stand up komikov, ki delujejo pod imenom Mlade nade. 

Udeleženci so ves vikend z navdušenjem spraševali, kdaj bo potekal naslednji Wellness vikend in kakšen bo program. Za zdaj vam lahko razkrijemo le, da bo naslednji Wellness vikend v Topolšici med 11. in 13. oktobrom.

Zaključek z razgledom na Špik
Nedeljsko jutro se je začelo z nekoliko bolj umirjeno vadbo, ki jo je na podlagi borilnih veščin pripravil Denis Porčič - Chorchyp. Nato je nekdanji atlet Borut Bilač predstavil skrivnost temeljnega zdravja, ki se skriva predvsem v prehrani in nekaterih prehranskih dopolnilih. Odličen vikend, poln energije, se je končal s sprehodom na planino Jesenje, ki je ponujala prelep razgled na vrh gore Špik, obdani z naravo pa so udeleženci tokratni Wellness vikend sklenili s sproščujočo meditacijo petih elementov, ki jo je pripravil Denis Porčič - Chorchyp.

FOTOGALERIJO SI LAHKO OGLEDATE SPODAJ: