Zanimivosti

Najboljše afirmacije za doseganje obilja: preverite, koliko jih imate v sebi …

Mateja Cvetko, energijska 5d terapevtka
1. 4. 2019, 13.12
Posodobljeno: 1. 4. 2019, 13.21
Deli članek:

Afirmacije so misli ali izreki, ki nosijo določen naboj in so nam v pomoč pri oblikovanju pozitivnih miselnih vzorcev. Ker si vsi želimo obilja v obliki ljubezni, zdravja, financ in še marsičesa drugega, preverite, koliko afirmacij že nosite v sebi in katere vam še manjkajo, da bi dosegli to, kar si želite …

Revija Bodi zdrava

Prav finance so tiste, ki nam dajejo občutek varnosti in vrednosti, zato je finančno obilje eno izmed najbolj zaželenih. Z urejenimi financami bomo namreč dosegli stopničko višje in se rešili vseh neprijetnih skrbi …

Se tudi vi vse prepogosto sprašujete kako boste plačali račune in s strahom ter tresočimi rokami odpirate položnice?

Ste vedeli, da če ves čas razmišljate o denarju in vam je ta celo v breme, to nikakor ne bo okrepilo njegovega pritoka temveč ga kvečjemu zmanjšalo? Namesto, da bi prejeli več denarja, boste pravzaprav prejeli več položnic, denar pa bo preprosto odtekal z vašega bančnega računa.

"Račune plačujem z ljubeznijo. "

Namesto tega se ozrite okrog sebe in začnite opažati, koliko vsega vam je na voljo, koliko obilja vam pravzaprav daje narava. Začutite, da ste del tega tudi sami in takoj boste začutili kako se vam sprošča pretok, obilje vseh vrst pa bo začelo teči v vaše življenje.

"Denar priteka k meni, pa če to pričakujem ali ne."

Denar je energija, ki se kaže v materialni obliki in se kot tak ne podreja zakonitostim fizičnega sveta, ampak zakonitostim energijskega sveta. Ker je velika količina denarja povezana z veliko količino energije, morate z njo ravnati pazljivo – če svojo energijo razmetavate in porabljate za malenkosti, potem boste tako počeli tudi s svojim denarjem.

"Sem magnet za denar."

Afirmacije ponovite večkrat na dan in ob tem začutite, kako se vam magnetna privlačnost zbere v predelu popka.

Avtorica članka, energijska 5d terapevtka Mateja Cvetko bo gostovala tudi na Festivalu ezoterike, astrologije in numerologije, kjer lahko njeno predavanje o obilju poslušate tudi v živo!

Petisvet.si
Festival ezoterike, astrologije in numerologije

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

Poleg magnetne privlačnosti v predelu popka, bo v vaše življenje pričel pritekati tudi denar v različnih oblikah. 

"Pomikam se od miselnosti reveža k miselnosti bogataša in sprememba je opazna
tudi na mojem bančnem računu. "

Pomemben je tudi vaš odnos do denarja – tisti, ki se vsakodnevno borite proti revščini in se trudite, da bi končno ‘prilezli’ na zeleno vejo, v resnici ne razmišljate o tem, kako bi denar dobili ampak kako bi ga porabili! Energija denarja se odziva na vaše misli in s tem, ko razmišljate o stalnih odhodkih denarja, se bo to tudi dejansko pričelo dogajati.

"Hvaležno sprejmem vse, kar mi Življenje nameni."

Najboljši nasvet je, da z denarjem ravnate kot s svojimi najljubšimi rožami – negujte ga in ga delite z ljubeznijo. Strah pred pomanjkanjem se odraža kot neprestana skrb in nadzor, zato miselno sodelujte z denarjem kot z rožami in sprostite pritisk uma na denarno stane. Opustite zadržavanje denarja iz strahu, da ga bo zmanjkalo in bodite v harmoniji med dajanjem in sprejemanjem – na ta način bo denar krožil.

"Vesel/a sem vsakega daru, ki mi ga prinaša usoda.''

Ko se zares odprete energijam in se 100-odstotno potrudite, pride ta energija nazaj, v obliki denarja in materialnih dobrin. Ko boste v sebi zares začutili to svojo lastno vrednost, jo boste lahko tudi izrazili. V pomoč pri tem vam bodo afirmacije, zapisane v besedilu – ponavljajte jih, se jim prepustite in kmalu boste začutili magnetno privlačnost, ki bo s sabo prinesla tudi denar.