Zanimivosti

Premierno v Sloveniji: PRAVILA IGRE LIVE!

Oglasno sporočilo
27. 3. 2019, 15.44
Posodobljeno: 27. 3. 2019, 16.15
Deli članek:

V Slovenijo premierno prihaja neverjetni koncertni spektakel popularne hrvaške skupine Pravila Igre, ki bo v intimnem okolju kino dvorane v Koloseju, omejenemu številu obiskovalcev v živo zapela svoje največje uspešnice, nekateri srečneži pa bodo imeli tudi priložnost, da jih osebno spoznajo!

Pravila Igre
Spektakli PRAVILA IGRE LIVE polnijo dvorane po Hrvaškem, tokrat premierno prihajajo v Slovenijo!

PREMIERNA, EKSKLUZIVNA IN NEPONOVLJIVA IZKUŠNJA – PRAVILA IGRE LIVE

Popularna hrvaška skupina Pravila Igre, ki osvaja srca deklet po celotnem Balkanu, marca pa je popolnoma navdušila razprodano dvorano Stožice na Aktualovem dnevu žena 2019, 15. APRILA 2019 prihaja v Slovenijo in pripravlja nekaj novega, svežega in nepozabnega: prvovrstni LIVE SHOW.

LIVE SHOW odlične hrvaške skupine je avdio-vizualni koncertni spektakel posebne vrste, ki polni kino dvorane po Hrvaški, tokrat pa prvič prihaja tudi v Slovenijo!

Priložnost za samo 500 srečnežev

V ponedeljek, 15. aprila 2019, bo ljubljanski kino Kolosej namreč postal prizorišče PRVEGA glasbenega spektakla PRAVILA IGRE LIVE! Vse od 20.30 ure dalje bo omejeno število obiskovalcev lahko uživalo v prvovrstnem intimnem koncertu v živo, nekateri srečneži pa bodo imeli neponovljivo priložnost, da simpatične fante celo spoznajo. 

Vstopnice so ŽE v PRODAJI na prodajnih mestih Eventim,Petrol in Pošte Slovenije - ker je število teh omejeno, si svojo zagotovite ZDAJ! 

VIP SEDIŠČE, MEET & GREET ter CD lahko prejmete ŽE za NEVERJETNIH 19 €. Sedišča pa bodo na voljo po ceni 12 €. 

Pravila Igre
Pravila Igre LIVE: Ljubljana (Kolosej), 14. april 2019

Skupina Pravila Igre velja za prvo skupino v tem delu Evrope, ki je izvedla LIVE SHOW na turneji po Hrvaški ter popolnoma navdušili Osijek, Reko, Split, Varaždin in Zagreb. Neverjetni avdio-vizualni spektakel, je obiskovalce pustil popolnoma brez besed, fantom iz skupine Pravila Igre pa omogočil, da se v intimnem okolju kino dvorane popolnoma predajo svojim poslušalcem, jih spoznajo in samo zanje pripravijo koncert, kot ga še ni bilo.

Vrhunska produkcija in specialni efekti, odlični koncertni spektakel v živo in uspešnice, ki navdušujejo polne dvorane obiskovalcem po celotnem Balkanu. Njihove „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“, so le nekatere izmed tistih uspešnic, ki bodo v ponedeljek, 15. aprila 2019, odmevale v dvorani v Koloseju in navdušile omejeno število obiskovalcev.

Pravila Igre
Spektakli PRAVILA IGRE LIVE polnijo dvorane po Hrvaškem, tokrat premierno prihajajo v Slovenijo!

Zagrebška skupina Pravila Igre velja za veličastno pop senzacijo tako v slovenskem, kot tudi hrvaškem glasbenem svetu. Simpatični in talentirani mladeniči so dobitniki nagrade ''Cesarica'' za najboljšo pop pesem v letu 2017 in vse od takrat veljajo za enega izmed najbolj zaželenih skupin na hrvaškem glasbenem trgu. Pridno izdajajo uspešnico za uspešnico, skupno so dosegli kar 16 milijonov ogledov na Youtubu, na družbenih omrežjih pa jih spremlja več kot 70.000 navdušenih obiskovalcev.

Pravila Igre
Spektakli PRAVILA IGRE LIVE polnijo dvorane po Hrvaškem, tokrat premierno prihajajo v Slovenijo!

Nedavno so praznovali četrto obletnico obstoja in ustvarjanja, v kateri se lahko pohvalijo z velikim številom zvestih oboževalcev, uspešnicami, ki so segle na same vrhove glasbenih lestvic in številnimi neverjetnimi koncerti, ki jih pričarajo svojim zvestim poslušalcem in jih vedno znova popolnoma navdušijo. Odlično smo jih sprejeli tudi Slovenci in svetovna glasbena scena, na kateri so sodelovali tudi s svetovno znanim producentom Andy-jem Wrightom, Simple Minds, Simply Red in Bon Jovi-jem.

Več utrinkov s preteklih dogodkov preverite v spodnji FOTOGALERIJI >>>