Zanimivosti

Pustite jih odprtih ust z novico o novem

Oglasno sporočilo
27. 3. 2019, 14.58
Posodobljeno: 28. 3. 2019, 09.18
Deli članek:

Čeprav se naš način življenja hitro spreminja, so tradicionalne življenjske navade še vedno zasidrane v nas. Na primer tisti standardni vzorec: diploma, služba, avtomobil in lastno stanovanje.

Gradnja, nakup, najem?

Cene nepremičnin v Sloveniji segajo v višave, zato se večina mladih in mladih družin, raje kot za gradnjo ali nakup, odloči za najem stanovanja. A ta izbira ni nujno ugodnejša, saj so lahko cene obroka v nekaterih primerih izenačene s ceno najemnine – zakaj torej ne kredit? Eden izmed razlogov je gotovo strah, da bodo obrestne mere in sami stroški sklenitve kredita nenadzorovano rastli, česar si ne morejo privoščiti.

Fiksna obrestna mera tudi do 30 let

V tokratni akciji Vam ponujamo ugoden stanovanjski kredit tudi s fiksno obrestno mero do 30 let, ki ga lahko najamete tudi komitenti drugih bank.

Z malo sreče lahko osvojite 2000 €

Vsi, ki boste do konca junija 2019 sklenili stanovanjski kredit, boste vključeni v nagradno žrebanje. Izžrebali bomo deset nagrajencev in jim na račun nakazali 2000 €.

Si predstavljate, kakšni bi bili obrazi vaših prijateljev ali staršev, ko jim poveste, da se selite na svoje? Pustite jih odprtih ust z novico o novem - stanovanju, vikendu, domu. Pravzaprav je vseeno.

Le da je Vaše.

Akcija traja do 30. junija 2019.