Zanimivosti

V Slovenijo prihaja Felix Beilharz, »čudežni deček« digitalnega marketinga

P.R.
25. 3. 2019, 19.39
Posodobljeno: 26. 3. 2019, 08.25
Deli članek:

Imate čudovito spletno stran, vzpostavili ste vse za zagon vaše spletne trgovine, na družbenih medijih imate krasne objave … Obiska, predvsem pa prodaje pa nič ali le bore malo. Če se soočate s podobnimi težavami, obvezno berite dalje!

Felix Beilharz
Felix Beilharz

V začetku junija prihaja v Ljubljano Felix Beilharz, številka ena nemškega digitalnega oglaševanja in svetovno priznani strokovnjak za spletno oglaševanje in oglaševanje na družbenih medijih, odličen in izjemno iskan govorec, ki globalno polni dvorane in redno nastopa na največjih strokovnih dogodkih, kot so SEOKOMM, OMX, SMX, SEODAY, SEMSEO, ContentDay, e-Marketing Day, Social Media Day, …

Felix Beilharz
Felix Beilharz

»Vrhunski vplivnež v spletnem oglaševanju, digitalni mnenjski vodja, ki mu preprosto morate slediti.« nemška strokovna revija W&V (Werbung & Verkauf)

»Felix je eden vodilnih strokovnjakov za spletno oglaševanje in marketing na družbenih medijih.« medijska hiša RTL

Njegove delavnice in predavanja obiskujejo podjetniki od Hamburga do Hollywooda, Münchna do New Yorka in od Osla do Los Angelesa, ter spoznavajo najnovejše in najbolj zanimive ter učinkovite taktike, ki jih Felix predstavi na svež in inovativen način.

Mojster digitalnega marketinga in oglaševanja na družbenih medijih

Felix je svojo karierno pot začel iz nič in danes, pri 36 letih, stoji na vrhu! Je avtor kar sedmih prodajnih uspešnic v Nemčiji, predava pa na kar 15 različnih univerzah. Svoje znanje je pridobival na Harvardski univerzi in na univerzi v Cornellu, zaupajo pa mu številna podjetja, med drugimi tudi Lufthansa, Deutsche Post, Otto, Bayer Consumer Health, Lotto.de in LesMills.

Felix Beilharz
V Slovenijo prihaja Felix Beilharz, »čudežni deček« digitalnega marketinga

»Ta seminar je ekskluzivna priložnost za pridobitev enakega znanja, kot ga prejmejo udeleženci delavnic v Nemčiji, po kar 8 krat nižji ceni vstopnice. To je priložnost za vse, ki želijo povečati spletno prodajo na nemškem trgu ali to znanje uporabiti na drugih razvitih trgih.« Martin Korošec, organizator seminarja in predavatelj

Za Felixove seminarje udeleženci po svetu odštejejo tudi do 1500 € (skupaj z nastanitvijo in stroški poti), na povabilo organizatorja in predavatelja Martina Korošca pa bo v Ljubljani predaval za precej nižjo ceno!

Izjemna priložnost za slovenske podjetnike

Na enodnevnem seminarju Felixa Beilharza - organizatorji napovedujejo celo morda najboljši podjetniški dogodek leta 2019 v Sloveniji - bodo udeleženci spoznali strategije digitalnega oglaševanja za leto 2019 in naprej. Izvedeli bodo od trendov v spletnem oglaševanju, ki se jih je treba zavedati, če želimo za kar 2 leti prehiteti konkurenco, načinov, s katerimi spletna stran postane bolj profitabilna, tehnik za izboljšanje SEO umestitve, učinkovitih metod nastopa na družbenih medijih za praktično vsako podjetje, nasvetov za bolj učinkovite oglase na Facebooku in Instagramu, do prodajnih kanalov, ki zagotavljajo prodajo, oglaševalskih trikov za prodajno rast, ki kljub skorajda ničnim vložkom dosegajo izjemne rezultate, in številne uspešne primere in načine za večji doseg, večjo uspešnost blagovne znamke in večjo zvestobo kupcev.

Dogodek je namenjen lastnikom manjših podjetij in zaposlenim v marketingu ter vsem, ki svoje poslovne odločitve dosegajo z največjo odgovornostjo in se zavedajo potencialne moči spleta za dolgoročno poslovno uspešnost. Je odlična priložnost za vse, ki bi radi izvedeli, kako poslovati z »nemško učinkovitostjo«, in spoznali razloge za slabo spletno prodajo ter kako jih razrešiti, učinkovite pristope za podvojitev spletne prodaje, najnovejše informacije, strategije in trende v letu 2019 iz digitalnega sveta, ki ga bo, po statističnih podatkih, Slovenija sicer začela spoznavati šele čez 2 leti.

Felix Beilharz
Felix Beilharz

»Martin Korošec in njegova ekipa Rdeča Oranža d. o. o. so zame izvedli že nekaj projektov in lahko rečem, da so visoko profesionalni, kreativni in zanesljivi. Z njihovimi produkti sem vedno popolnoma zadovoljna.« Iza Login, soustanoviteljica Talking Toma, svetovno priljubljenega virtualnega mucka.

Na seminarju se bo Felixu pridružil tudi slovenski predavatelj in organizator dogodka Martin Korošec, ki bo razkril najbolj učinkovite oglaševalske kanale, trike za doseganje prave ciljne publike brez oglaševanja ali z zelo nizkimi stroški, 10 odločilnih prodajnih lastnosti spletne strani in kako doseči, da potencialno stranko spremenite v stalnega potrošnika.

Praktični seminar o digitalnem marketingu bo v Kristalni palači potekal 3. junija 2019, od 9. do 17. ure, z zgodnjo prijavo pa je udeležba na seminarju mogoča že za manj kot 100 €! Udeleženci bodo sodelovali tudi v nagradni igri, organizator pa drzno zagotavlja 100 % zadovoljstvo, v nasprotnem primeru namreč nudi popolno vračilo denarja.

Felix Beilharz
Felix Beilharz

Ne odlašajte, rezervirajte svojo vstopnico in si zagotovite prednost pred vašo konkurenco še danes na https://felixbeilharz.galaxing.net. Izkoristite ekskluzivno znanje in začnite poslovati še bolje!

Felix Beilharz
Felix Beilharz