Zanimivosti

Dan, rezerviran za štiri dame

nn
13. 3. 2019, 21.30
Deli članek:

Letošnji osmi marec si bodo štiri prijateljice še posebej zapomnile. Dan žena so tokrat preživele tako, kot se za dame spodobi – na razvajanju, ob dobri hrani in na večerni zabavi v družbi zvezd.

Sašo Švigelj / M24
Nena, Lija, Tjaša in Aleksandra.

Tudi letos ste se naše bralke odzvale povabilu k sodelovanju v veliki nagradni igri »Jamnica te pelje na Aktualov dan žena«. Srečo pri žrebu je imela tokrat Nena Pukšič iz Maribora, ki je s seboj povabila še prijateljice Lijo, Aleksandro in Tjašo.

Nasmejana dekleta so svoj dan začele na razvajanju v ljubljanskem Salonu lepote Studio4, kjer so poskrbeli za njihove frizure, jih naličili in obdarovali z darilnimi paketi. Za dobro voljo in smeh je ves dan in večer skrbel naš urednik svetovalnih vsebin Zoran Franc, ki se je sicer tisti dan izkazal tudi kot osebni voznik. Dekleta je tako po ličenju in friziranju odpeljal na kosilo v Gostilnico Kaval club, kjer so jih poleg vrhunske hrane pričakali še osvežujoči paketi presenečenja iz Jamnice.

Sašo Švigelj / M24
Za frizure in make up naših štirih nagrajenk so poskrbeli v Salonu lepote Studio4 v Ljubljani.

Po kosilu, ki se je raztegnilo dolgo v popoldan, smo z nagrajenkami popili še obvezno kavico, nato pa se je že mudilo v ljubljanske Stožice, kjer so jih v zaodrju čakali nastopajoči na Aktualovem dnevu žena. Zanimivo doživetje zakulisja, kjer so potekale priprave na koncert, so zaključile ob vhodu v VIP-parter, kjer se je njihova večerna zabava ob spremljanju koncerta šele začela. In če smo jih ves dan kot prave zvezde spremljali s kamerami in fotoaparati, smo jim med koncertom dali mir. Tudi zvezde morajo zadržati nekaj skrivnosti, kajne?