Tisti najbolj željni zabave so se Aktualovcem pridružili že v popoldanskih urah, saj sta jih pred dvorano Stožice ogrevala in dodobra razgrela Anita Gošte in Dean on the Mike z Aktualovo Galamo.

110mv
Mare Vavpotič/Media24
Aktualov dan žena 2019 se je pričel že v popoldanskih urah z Aktualovo Galamo, na kateri so uživali Aktualovi mornarji in mornarke!

Odlično vzdušje se je nato preselilo v notranjost dvorane, kjer je obiskovalce že na samem začetku pričakalo prvo skrito presenečenje večera, ki ga zagotovo niso pričakovali.

aktual2019-3
LumiLas Production
Polna dvorana Stožice je uživala v glasbeno-scenskem spektaklu Aktualov dan žena 2019.

Na največji oder v Sloveniji je iz teme stopil legendarni Dražen Zečić, ki ga je do zadnjega kotička polna dvorana pričakala z glasnim navdušenjem. Skupaj z njim so na ves glas prepevali njegovo uspešnico Govore mi mnogi ljudi in uživali v vsakem trenutku!

ADZ19 - REPORTAZNE-20
Maximillian Verderber/Anže Krže
Prvo presenečenje večera - legendarni Dražen Zečić.

Takoj zatem je voditelj večera Klemen Bunderla, na oder povabil simpatično Nino Pušlar, ki je obiskovalke popolnoma raznežila s svojimi uspešnicami, med katerimi je bila tudi Lepa si in skupaj z njo je prepevala prav cela dvorana. 

196mv
Mare Vavpotič/Media24
Nina Pušlar je prejela prelep šopek, za katerega so poskrbeli v Plečnikovi cvetličarni in posebno zahvalo Radia Aktual.

Nagrade, ki jim kar ni bilo konca

Prvo nagrado večera, ki jo je podelila urednica dnevnika Novice Svet24, Petra Rupnik, je prejela Darja Jenko iz Medvod in se z povsem novo Suzuki Vitaro 4x4odpeljala domov.

ADZ19 - REPORTAZNE-80
Maximillian Verderber/Anže Krže
agrado je sprejela povsem sproščeno in brez treme.

Na svoj račun pa so prišle tudi druge obiskovalke Aktualovega dneva žena 2019, saj je presenečenje večera nanje padlo dobesedno z neba! 

ADZ19 - REPORTAZNE-258
Maximillian Verderber/Anže Krže
Za presenečenje, ki je priletelo dobesedno z neba, so poskrbeli pri Tosami.

Pri Tosami so namreč poskrbeli za velike balone, ki so vsebovali atraktivne nagrade, ti pa so se spustili s stropa naše največje dvorane med obiskovalke, ki so jih navdušeno lovile in se borile za odlične nagrade. 

ADZ19 - REPORTAZNE-546
Maximillian Verderber/Anže Krže
Za presenečenje, ki je priletelo dobesedno z neba, so poskrbeli pri Tosami.

Presenečenje pa je čakalo tudi Aktualove voditeljice in nastopajoče gospodične, saj je Plečnikova cvetličarna poskrbela za prelepe šopke, ki so jih prejele kot pozornost ob dnevu žena. Nina Pušlar je tako imela prav posebno čast, saj ji je šopek ob dnevu žena podaril kar ljubljanski župan Zoran Janković in jo s to pozornostjo popolnoma raznežil. 

ADZ19 - REPORTAZNE-72
Maximillian Verderber/Anže Krže
Nina Pušlar je imela posebno čast, da ji je prelep šopek iz Plečnikove cvetličarne, ob dnevu žena podaril sam ljubljanski župan Zoran Janković.

Cvetja tudi za obiskovalke ni zmanjkalo, saj so jih mednje delili kar simpatični fantje iz skupine Pravila Igre in Grupe Vigor. Na Aktualovih dogodkih se tako več kot očitno izjemno splača stati v prvi vrsti!

ADZ19 - REPORTAZNE-280
Maximillian Verderber/Anže Krže
Mario iz Grupe Vigor je ob dnevu žena obiskovalkam v prvi vrsti dal prav posebno darilo - cvetje iz Plečnikove cvetličarne.

Nepozaben večer pa so jim pričarali še prvi tenor Dalmacije, Marko Škugor, ki so se mu pridružili skriti gostje presenečenja - fantje iz skupine Eros in odlična violinistka Manca Pirc

052mv
Mare Vavpotič/Media24
Marko Škugor v družbi skritih gostov presenečenja - skupine Eros in violinistke Mance Pirc.

Za noro zabavo je poskrbel vedno dobro razpoloženi in energični Jole, ki so se mu pridružili fantje iz skupine Balkan Boys in plesalke iz plesne skupine Leaders Unified. Skupaj so tako poskrbeli za spektakel, ki je bil zagotovo prava paša za oči!

ADZ19 - REPORTAZNE-240
Maximillian Verderber/Anže Krže
Jole na odru Aktualovega dneva žena 2019.

Zadnji je na oder stopil veliki osvajalec ženskih src po celotnem Balkanu - eden in edini Ivan Zak,ki ga je množica kar sama priklicala na oder, saj so ga celoten večer že nestrpno, nestrpno pričakovali. 

ADZ19 - REPORTAZNE-330
Maximillian Verderber/Anže Krže
Ivan Zak na odru Aktualovega dneva žena 2019.

Na odru so se nastopajočim pridružili tudi plesalci iz plesne šole Bolero, plesnega kluba Fredi in skupine Leaders Unified, ki so poskrbeli za prav posebno scensko vzdušje.

152mv
Mare Vavpotič/Media24
Plesalci iz plesnega kluba Fredi v družbi Deana Windischa.

Skrita presenečenja, ki so navdušila obiskovalce

Večer je bil zagotovo poln presenečenj, saj so na oder stopili vroči skriti gostje.

ADZ19 - REPORTAZNE-152
Maximillian Verderber/Anže Krže
Skritega gosta Luko Basija so obiskovalke sprejele z velikim navdušenjem.

Prihod Luke Basija je polno dvorano Stožice v trenutku spravil na noge, prav vse obiskovalke pa so odprtih ust in z glasnim odobravanjem spremljale nastop skupine Total Knockout, ki jih je zagotovo dodobra razgrel.

ADZ19 - REPORTAZNE-143
Maximillian Verderber/Anže Krže
Dvorano so popolnoma razgreli fantje iz skupine Total Knockout.

Na odru so se voditelju večera, Klemnu Bunderli tokrat pridružili tudi ostali Aktualovi voditelji Anita Gošte, Mojca Gornik, Tanja Seme, Jure Ličen, Tony Carter in Grega Javornik, ki so s svojimi poslušalkami praznovali prav poseben dan žena, Aktualov dan žena 2019. Za njihov odličen ter glamurozen videz so poskrbeli v Studiu4 in salonu EnainEdina

ADZ19 - REPORTAZNE-257
Maximillian Verderber/Anže Krže
Za odličen videz Aktualovih voditeljev Tony-ja Carterja in Klemna Bunderle so poskrbeli v salonu EnainEdina ter Studiu4.

Slednji pa je letos bil nekaj prav posebnega za eno izmed obiskovalk, ki niti slutila ni, da bo to večer, ki si ga bo zapomnila do konca svojega življenja. 

ADZ19 - REPORTAZNE-473
Maximillian Verderber/Anže Krže
Ivan Penezić iz skupine Pravila Igre je na oder povabil par, ki se je pred skoraj 12.000 obiskovalci zaročil.

Pevec skupine Pravila Igre, Ivan Penezić, je na oder med nastopom povabil par iz publike in skoraj 12.000 obiskovalcev Aktualovega dneva žena 2019 je prisostvovalo ganljivemu in prelepemu trenutku, ko je gospodična ganjeno pritrdila na vprašanje ''ali bi se poročila z mano?''. 

Letošnji Aktualov dan žena 2019, je postregel s toliko presenečenji, kot še nikoli, polna dvorana Stožice je uživala in se zabavala še pozno v noč in prav zanima nas, kaj nam bodo na Radiu Aktual pripravili prihodnjič ... 

Več utrinkov z dogodka preverite v fotogaleriji >>>