Ne samo, da so videti glamurozno, prav tako optično povečajo vaše oči in naredijo pogled bolj zapeljiv. Še nedolgo nazaj je bilo za tak učinek potrebno nanesti več slojev maskare ali zapraviti kar nekaj denarja za umetne trepalnice, ki pa prav tako prispevajo k izumetničenem videzu. Če prisegate na naravni videz, je serum za rast trepalnic prava izbira!

S pojavom serumov za rast trepalnic so dolge in poudarjene naravne trepalnice postale bolj dosegljive kot kadar koli prej. Ženske lahko končno za vselej pozabijo na umetne trepalnice in podaljševanje trepalnic v salonih.

In ne le, da lahko s pravim serumom opazno podaljšate svoje naravne trepalnice, le-te ob redni uporabi postanejo tudi močnejše, debelejše in bolj zdrave. In najbolje? Serum za rast trepalnic je izjemno enostaven za uporabo. Pred nanosom, ki vam vzame le nekaj sekund, je potrebno le očistiti predel okrog oči in to je vse!

Kateri serum izbrati?

Tudi na našem tržišču je na voljo že nekaj serumov za rast trepalnic, a vsi ne vsebujejo preverjenih in kakovostnih sestavin, prav tako pa niso vsi resnično učinkoviti. Med temi, ki preverjeno delujejo, je denimo tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki v samo 4 tednih opazno podaljša, zgosti in okrepi vaše naravne trepalnice.

Rebeka_2
Promocijski material
Lux Factor

Najhitreje delujoči naravni stimulator za rast, gostoto in krepitev trepalnic bo poskrbel za polnejše, bolj goste, temnejše in močnejše trepalnice. Pričakujete lahko tudi do 85 % več volumna, trepalnice pa lahko podaljšate za kar 25 %. Serum hkrati pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje trepalnic, slednje prav tako neguje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, deluje pa tudi na obrveh. Primeren je za vsakodnevno uporabo, ko dosežete želeno dolžino, pa se lahko za vzdrževanje rezultatov uporablja le 2- do 3-krat tedensko.

Tukaj si lahko ogledate še nekaj rezultatov pred in po uporabi seruma Lux-Factor Eyelash!

PREJ_POTEM_Kaja_jeromel
Promocijski material
Prej in potem - Kaja Jeromel

IMG_2787
Promocijski material
Prej in potem - Nika Čuk

PREJ_POTEM_Sindiana
Promocijski material
Prej in potem - Sindiana Jones

Kako do seruma Lux-Factor Eyelash?

Naročite ga lahko TUKAJ ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

Znamka Lux-Factor vam na vse izdelke nudi tudi 30-dnevno garancijo, kar pomeni, da lahko serum 30 dni preizkušate in ga, v kolikor z rezultati ne bi bili zadovoljni, tudi vrnete in se vam vrne denar.

EYELASH 4
Promocijski material
Lux Factor

Naravni serum, ki prav tako ni testiran na živalih, je preizkusilo tudi že kar nekaj znanih Slovenk. Katere, preverite v nadaljevanju …