Kje bi bila lepša priložnost za podelitev zlate nagrade kot Aktualovem koncertu ob dnevu žena? Polne Stožice so navdušene pozdravile nasmejano Darjo, ki sta ji ključe predala odgovorna urednica Novic Svet24 Petra Rupnik in Čili, poskočna in pekoča maskota časopisa.

NEVERJETEN ODZIV

Ko smo minuli četrtek takoj po žrebanju Darjo poklicali, sprva ni mogla verjeti, z glasnim aplavzom iz uredništva in povabilom na podelitev na Aktualovem dnevu žena pa smo jo le prepričali, da je prav ona srečna nagrajenka, ki se bo kar eno leto vozila z Zlatko, kot smo poimenovali sijočo nagrado na štirih kolesih, ki jo je lovila vsa Slovenija. Odziv je bil namreč izjemen; kupončki, ki ste jih pošiljali, so preplavili naše uredništvo. Na vprašanje, koliko kupončkov je poslala, je Darja izstrelila: »Vse!« Zvesto je torej pošiljala vse kupončke, ki smo jih objavljali tekom nagradne igre.

podelitev Suzuki 1
M24
Nagrajenka Darja

SREČNO!

Aktualovec Klemen Bunderla je nasmejano nagrajenko na odru seveda zaslišal tudi o tem, kam se bo z novo suzuki vitaro 4x4 odpeljala na prvi izlet in koga bo vzela s seboj. Ta čast bo seveda pripadla možu, mi pa jima iz uredništva želimo čim več lepih in seveda srečno prevoženih kilometrov.

suzuki
M24
Suzuki Vitara 4x4