Zanimivosti

Poglejte, kaj vas čaka, če prednaročite Huawei P30 PRO!

K.M.
1. 3. 2019, 13.40
Posodobljeno: 1. 3. 2019, 13.40
Deli članek:

Na trg prihaja P30 PRO, novi težko pričakovani model kitajskega tehnološkega velikana Huawei. Najbolj nestrpni ga pri Telemachu lahko že prednaročite in si poleg prvega predstavnika serije P30 zagotovite še neverjetno darilo, ki bo razveselilo vso družino.

Shutterstock
Prvih 200 kupcev bo imelo dodaten razlog za veselje.

Kljub temu, da bo novi pametni telefon Huawei P30 PRO uradno predstavljen šele 26. marca 2019, ga lahko ekskluzivno pri Telemachu prednaročite že danes! Zanj boste v paketu NAJVEČ mesečno odšteli 30,83 EUR. Če prednaročilo oddate med 1. in 10. marcem, boste med prvimi v Sloveniji, ki se boste lahko pohvalili s tem inovativnim telefonom. Prejeli ga boste dan po uradni predstavitvi, torej 27. marca 2019. Najboljše pri vsem pa je, da boste za to še dodatno nagrajeni! Prvih 200 prednaročnikov namreč prejme priljubljeni PlayStation 4 Slim 500 GB.

Promocijski material
Prednaročite Huawei P30 PRO pri Telemachu!

PlayStation 4 Slim bo poskrbel za nepozabne trenutke v dnevni sobi, saj boste spoznali, da igranje iger še nikoli ni bilo tako zabavno in dinamično. PlayStation 4 združuje neprimerljive vsebine in igralne izkušnje ter premika meje igranja prek sistema, ki je popolnoma prilagojen ljubiteljem iger. Zmogljiva grafika in hitrost, inteligentno prilagajanje, globoko integrirane družabne zmožnosti ter inovativna možnost drugega zaslona vas bodo popeljali na neverjetno potovanje v svet iger.

Promocijski material
PlayStation 4 združuje neprimerljive vsebine in igralne izkušnje ter premika meje igranja.

Neverjetnemu telefonu se odlično poda tudi neomejen paket! Telemachov paket NAJVEČ uporabnikom poleg neomejenih klicev, sporočil SMS in omrežja UNIFI zagotavlja tudi neomejeno količino prenosa podatkov. Prvi neomejeni paket mobilnih storitev na slovenskem trgu je Telemachovim uporabnikom fiksnih storitev na voljo za zgolj 20 EUR na mesec, ostali pa boste zanj mesečno odšteli 22 EUR.

Promocijski material
Neverjetnemu telefonu se odlično poda tudi neomejen paket!

Uživajte NAJVEČ zabave in najmanj skrbi.