Višja sila

Najdeni denar prinaša sporočila univerzuma

Sonči Nered Čebašek
27. 2. 2019, 20.30
Deli članek:

DENAR seveda ni najbolj pomemben na svetu, pa vendar je pomemben. Ko govorimo o najdenem denarju, bodite še posebej pozorni.

Dreamstime
Skozi najdeni denar sprejemamo sporočila od višje sile.

Številka, ki je na najdenem bankovcu ali kovancu, prinaša sporočilo. To je lahko način, na katerega se Vesolje pogovarja z vami.

Ko smo na poti, na kateri bi morali biti, začenjamo opažati precej več stvari in tudi najdeni bankovci ali kovanci postanejo za nas bolj običajni. Vsekakor je to treba pogledati tudi skozi prizmo numerologije. Nekatere številke vas poskušajo spomniti, da ostanete pozitivni, druge pa bi vas lahko opozorile, da upočasnite tempo. Način tolmačenja teh stvari vse menja.

Nekateri ljudje menijo, da nam s tem, ko najdemo kovanec, daje ljubljena preminula oseba znak, da pazi na nas, toda to je nekaj, kar moramo razvozlati oziroma začutiti sami.

V tem, da najdemo denar, je nekaj precej bolj duhovnega, kot si misli večina ljudi. Vse, kar se dogaja v tem svetu, ima smisel in takšno dogajanje ni izjema. Življenje ni tako črno-belo, kot bi si ga želeli razložiti. Včasih lahko najmanjše stvari povzročijo največje spremembe. Če nepričakovano najdemo denar, se to zgodi zato, ker Vesolje poskrbi, da je tako.

Profimedia
Dvojka na najdenem denarju nas opozarja na naše odnose z drugimi.

KOVANCI IN BANKOVCI

Ljudje največkrat najdejo kovance. Zakaj duhovni svet izbira prav tako obliko denarja?

Preprosto zato, ker so kovanci bolj trajni od papirnatega denarja. Poleg tega njihov sijaj in barva hitro pritegneta poglede, zato obstaja večja verjetnost, da jih boste našli. Toda lahko najdete tudi papirnat denar in tudi ta ima posebno duhovno vrednost.

Obstajata dve stvari, na kateri morate biti pozorni, ko najdete denar: prva je, o čem ste razmišljali, ko ste našli denar, druga stvar pa je številka na njem.

Najdeni kovanec s številko 1

Številka ena je povezana z novim začetkom. To je znak za nove ideje, lahko pa pomeni tudi uspeh, dosežek in napredek. Če najdete tak kovanček, to pomeni, da vas vaši angeli in duhovi vodijo ter usmerjajo, da bi vam vaša nova ideja prinesla uspeh, obenem pa vam sporočajo, da morate ostati pozitivni.

Poleg tega številka ena pomeni tudi enotnost – to je lahko opomnik, da ste povezani z duhovnim svetom in svojimi ljubljenimi. Pomeni še, da se lahko osvobodite strahu in začnete znova.

Najdeni denar s številko 2 (20, 200)

Sporočilo: neodvisnost je pomembna, vendar ima svoje omejitve. Okrog nas so še drugi ljudje in druga lekcija govori o obstoju pomembnega dela skupine – manjše skupine, kot je družina ali prijatelji, ali pa večje skupnosti oziroma poslovne združbe. Oseba se mora naučiti prilagodljivosti drugim, s katerimi je povezana na razne načine in zaradi različnih ciljev. Vsekakor se mora naučiti, kako pomemben je odnos z drugimi, in osvojiti idejo sodelovanja.

Ostale značilnosti: dvojnost, razdeljenost, polarnost, izbira, nosečnost, sodelovanje, usluga, harmonija, podpora, čakanje, diplomacija, strpnost, jasnovidnost, intuicija, prilagodljivost, empatija, partnerstvo, posrednik, primerjava, občutljivost, pomoč, zbiranje, reprodukcija, uravnoteženo nasprotje, podzavestni spomin, pozitivnost in negativnost.

Najdeni denar s številko 5 (50, 500)

Sporočilo: obstaja čas za širitev, rast, srečanje s spremembami, nepričakovanimi dogajanji in pustolovščinami. To običajno daje osebi zagon za katerokoli smer gibanja, sposobnost za doseganje malodane vsega, kar dopuščajo možnosti. Življenje je lahko še kako razburljivo. No, lekcija je precej težja: oseba se mora naučiti konstruktivno uporabljati svobodo. Ne sme potlačiti svojih številnih talentov niti zlorabiti možnosti, ki se ji ponujajo, ne sme se tudi predati zadovoljevanju izključno telesnih užitkov – hrani, seksu, alkoholu, drogam. Oseba ne sme razsipati ali razpršiti svojega potenciala in končati v frustracijah. Svoj obstoj mora dvigniti na višjo raven tako, da svojo svobodo izkoristi na produktiven način.

Ostale značilnosti: pustolovščina, sprememba, svoboda, raziskovanje, raznolikost, senzualnost, nevezanost, vedoželjnost, izkušnje, periodičnost, iskanje znanja, učitelj, potnik, domišljija, nedolžnost, igrivost.

Najdeni denar s številko 10 (100, 1000)

Številka 10 je število bujenja, ki od vas želi, da spremenite pozornost, kar pomeni, da bi morali verjeti svoji intuiciji in kreniti naprej s svojo odločitvijo. To prav tako pomeni, da imate podporo duhovnega sveta in da se bo vse zgodilo točno tako, kot si želite.

Osvoboditi se morate vsakega strahu, ki preplavlja vaše srce, saj vas duhovni svet opazuje in vam pomaga na številnih področjih. Doživeli boste tiste pozitivne spremembe, ki jih želite doseči v življenju. Osredotočiti se morate na svoj cilj in uspeli boste.