Zanimivosti

NAGRAJUJEMO: Uresničili bomo tvoj top izziv!

K. Š.
20. 2. 2019, 10.20
Posodobljeno: 20. 2. 2019, 13.29
Deli članek:

Zaupajte nam svoj življenjski izziv, dovolite, da vam pri tem ob strani stoji vaša najboljša prijateljica, ki je tudi vaš 'booster' in osvojite mega nagrado!

Oglasno sporočilo
Uresničimo izziv vam in vaši prijateljici!

Vsaka od nas ima svojo BFF - 'booster friend forever'

Pravi prijatelji eden drugega spodbujajo v različnih fazah življenja in nudijo podporo pri vseh stvar, ki si jih zamislimo. So pravi 'booster' energije, volje, zagona in so tu vedno, ko jih potrebujemo. Prijateljica je tista, ki vas s svojo energijo naredi močnejšo in bolj pogumno. Zato smo prepričani, da ima prav vsaka ženska ob sebi svojo prijateljico, ki ji stoji ob strani, jo podpira in jo včasih spodbuja pri tem, da naredi kakšno stvar, ki jo sicer ne bi. 

PRIJAVITE SE NA NAGRADNO IGRO, KJER URESNIČIMO VAS IZZIV!

Tako kot so pravi prijatelji vaš pravi  dnevni booster, tako je najboljši booster za vašo kožo Vichy Mineral 89 

Najboljši booster za vašo kožo je Vichy Mineral 89

Vaše počutje se odraža tudi na vašem videzu, Minéral 89 pa poskrbi, da koža naravnost zasije. Booster namreč vsebuje kar 89 % mineralizirane vode VICHY in naravno hialuronsko kislino, odlikuje pa ga tudi naravna in enostavna formula, vsakodnevno skrbi za potreben boost vaše kože, saj jo z vsakim nanosom naredi bolj močno, polno in ji doda potreben sijaj. 

Oglasno sporočilo
Pravo prijateljstvo je resnično neprecenljivo.

Ste kos izzivom? Premagajte jih z najboljšo prijateljico!

Tokrat imate edinstveno priložnost, da nam zaupate svoj naj izziv, s katerim se soočate, pri tem pa vam ves čas ob strani stoji vaša prijateljica. Zaupajte nam, kakšen je ta izziv. Je morda kaj, kar vas je strah ali pa vas veseli, pa se tega še niste lotili? Morda izdelava tatuja, obisk slaščičarske delavnice, wellness vikend ali pa kaj podobnega? Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na našo nagradno igro. 

Eno srečnico in njeno najboljšo prijateljico čaka najboljša nagrada - njen izziv bomo uresničili! Nagrade pa čakajo tudi deset srečnih prijateljskih parov. Ne čakajte, SODELUJTE ZDAJ!