Zanimivosti

Kam za vikend?

Oglasno sporočilo
20. 2. 2019, 08.43
Posodobljeno: 20. 2. 2019, 08.54
Deli članek:

Na Zimski športni svet, ki bo potekal 23. februarja 2019, v Cerknem, na smučišču pri Alpski Perli. Tekmovanje v smučanju, brezplačni test smuči različnih blagovnih znamk, varstvo in šola smučanja za otroke, zabavni program s ČUKI in še in še!

SCC
Smučišče Cerkno pri Alpski Perli vas pričakuje!

Športni dogodek, ki pritegne pozornost različnih generacij iz celotne Slovenije se tudi letos vrača, in sicer prvič v pravi zimski različici. Ljubitelji smučanja, snega in zimskih aktivnosti ste zato vabljeni v Cerkno, na smučišče pri Alpski Perli, kjer bo v soboto, 23. februarja 2019, potekal Zimski športni svet z zanimivim in atraktivnim celodnevnim programom!

PRIJAVE ZBIRAMO NA www.snezni-telefon.si!

Tekmovanje v smučanju za bogate nagrade, brezplačni test smuči in Sankaška polka s ČUKI!

Völkl veleslalom, ki bo potekal med 9. in 13. uro, bo vsem tistim, ki obožujete smučanje ponudil prav poseben izziv – po dveh odpeljanih vožnjah bomo tistih pet smučarjev, ki bodo imeli najmanjšo razliko v času med prvo in drugo vožnjo bogato nagradili. Poleg tega boste lahko preizkušali smuči blagovnih znamk Völkl, Elan, Fischer, Atomic, Salomon, Nordica, Head, Techno Pro ter številnih drugih in to popolnoma brezplačno. Najmlajše pa čakajo številne zabavne aktivnosti, vse od brezplačne šole smučanja, varstva ter živahnega glasbenega programa s ČUKI.

SCC
Smučišče Cerkno pri Alpski Perli vas pričakuje!

Predprijave prinašajo posebne ugodnosti – le še danes!

Dogodka se lahko udeležite prav vsi, vendar pa tiste, ki se boste nanj prijavili prej, čakajo posebne ugodnosti. Vsi tisti, ki se boste na dogodek predprijavili na spletni strani www.snezni-telefon.si, do DANES, 20. februarja 2019, boste prejeli kuponček za brezplačno malico, prvih 50 prijavljenih pa prejme paket dobrodošlice, ki ga boste lahko prevzeli na prizorišču, in sicer ob nakupu smučarske vozovnice.

SCC
Pridružite se nam na Zimskem športnem svetu, 23. februarja 2019, vse od 9. ure dalje!

Pripeljite družino, pripeljite prijatelje! Preživite zabaven in poln dogodivščin dan z nami na Cerknem. Se vidimo!

Spodaj lahko preverite, kako smo se imeli na enem izmed dogodkov Športni svet, ki je potekal v Logatcu >>>