BFF

Pripelji prijateljico in skupaj premagajta življenjski izziv

Oglasno sporočilo
19. 2. 2019, 18.09
Posodobljeno: 28. 2. 2019, 10.19
Deli članek:

Prava prijateljica je tista, ki daje moč in energijo za vsak dan.

Profimedia
Prijateljica je tista, ki te vedno spodbuja.

Prijatelji si delijo željo po druženju in čut za skrb in naklonjenost. Hkrati razvijejo željo po tem, da bi drugemu v vseh področjih v življenju uspelo. V pravih prijateljskih odnosih pa za drugega narediš vse, kar lahko, a v zameno ne pričakuješ ničesar. V to je vključeno tudi deljenje misli in čustev brez strahu, sojenja ali negativnih kritik. Po drugi strani pa pravi prijatelji en drugega spodbujajo v različnih fazah življenja in nudijo podporo pri vseh stvar, ki si jih zamislimo. So pravi booster energije, volje, zagona in so tu vedno, ko jih potrebujemo. Prijateljica je tista, ki vas s svojo energijo naredi močnejšo in bolj pogumno. 

Čas je, da povabiš svojo prijateljico in skupaj z njo sprejmeš booster prijateljstva, ki ti ga postavljata Njena.si in VICHY Mineral89. Katero stvar si že od nekdaj želiš narediti, preizkusiti ali osvojiti, seveda pa si želiš, da je ob tem s tabo tvoja najboljša prijateljica, tista, ki te ves čas podpira, vzpodbuja, boosta in je na splošno ves čas ob tebi? 

Sodeluj v naši akciji in se skupaj s prijateljico loti izziva po lastnem izboru! 

Prijateljstvo je eno najpomembnejših odnosov v tvojem življenju. Zato ga neguj prav vsak dan. Tako, kot neguješ svoje prijateljstvo, neguj tudi svojo kožo. Zanjo na poskrbi VICHY Mineral89, ki predstavlja dnevno poživitev za močnejšo in bolj polno kožo.

Gre namreč za edinstveno kombinacijo mineralizirane termalne vode Vichy, prvič doslej v 89-odstotni koncentraciji, združene s hialuronsko kislino naravnega izvora. Minéral 89 krepi funkcijo kožne pregrade, ki je vsak dan močnejša v boju proti škodljivim učinkom onesnaževanja, stresa in utrujenosti. Dan za dnem je koža navlažena, sijoča in boljšega tonusa ... polna zdravega sijaja. Krepi funkcijo kožne pregrade proti zunanjim in notranjim škodljivim učinkom in se porablja kot prvi korak dnevne rutine za nego kože v mestnem okolju. Hkrati krepi funkcijo kožne pregrade, kožo naredi odpornejšo proti onesnaževanju, stresu in utrujenosti. Vlaži in naredi kožo bolj polno ter izboljša njen tonus.

V klinični raziskavi, v kateri je sodelovalo 52 žensk in štiri tedne uporabljalo 2 nanosa na dan, so rezultati pokazali, da je bila koža 21 % bolj polna, sijaj se je izboljšal za 26 %, polt pa je bila za 26 % bolj enakomerna.
Zdaj pa bomo na www.njena.si/bff skupaj z VICHY Mineral89 negovali in boostali vsa prijateljstva. VICHY namreč želi, da se vsaka ženska počuti močno in udobno tako v svoji koži kot tudi v svojem prijateljstvu. Tudi Njena pa veliko pozornosti namenja ravno temu odnosu in zdaj vsem milenikam ponuja možnost, da najdejo svojo vzpodbudo v svojih najboljših prijateljicah – BFF Booster Friend Forever.

Kako?
Obišči našo podstran www.njena.si/bff in nam zaupaj več svoji BOOSTER FRENDICI. Kdo je tvoja najboljša prijateljica, ki ti stoji ob strani in te podpira pri tvojih izzivih? Zaupaj nam tudi svoj izziv, ki bi ga rada osvojila skupaj z njo. Katera prijateljica je tvoj največji BOOSTER? Izmed vseh bomo izbrali nagrajenko, ki bo s svojo prijateljico lahko opravila izziv, o tem pa bomo posneli tudi video, še deset poslanih prijav pa bomo nagradili z Vichy Mineral 89.