Ne zamudite:

Združitev vrhunskih glasbenikov na največjem odru v Sloveniji

Oglasno sporočilo
18. 2. 2019, 16.29
Deli članek:

Neponovljiva združitev dveh vrhunskih opernih vokalov: slovensko-hrvaška sopranistka Martina Zadro bo 10. marca 2019, v ljubljanskih Stožicah, stala ob boku svetovno znanega tenorista Joséja Carrerasa.

Osebni arhiv Martine Zadro
Martina Zadro in Jose Carreras na koncertu v Gradcu.

Sopranistka Martina Zadro, prvakinja SNG Opera in balet Ljubljana in nosilka repertoarja, je ena izmed vodilnih hrvaško-slovenskih opernih umetnic, ki velja za celovito scensko osebnost in prefinjeno koncertno pevko, ki uživa mednarodno slavo, med drugim tudi na mednarodnih pevskih tekmovanjih, njeni visoko profesionalni scenski in koncertni dosežki pa so ji pripeli številna pomembna strokovna priznanja.

Na opernih odrih je sodelovala s prestižnimi in uglednimi orkestri, dirigenti in opernimi pevci, med drugim tudi z vrhunskim tenoristom Joséjem Carrerasom, s katerim je v sklopu poslovilne turneje že nastopala drugod po svetu.''Bilo mi je v veliko veselje in čast, da sva se takoj ujela. Ti nastopi so trenutki, ki se jih bom spominjala večno,''je o sodelovanju povedala Martina.

osebni arhiv Martine Zadro
Martina Zadro je imela posebno čast, da v sklopu poslovilne turneje že nastopi s Carrerasom drugod po svetu.

Desetega marca 2019, pa se bosta dva vrhunska operna vokala ponovno združila, in sicer na največjem odru v Sloveniji.

Martina Zadro bo kot gostja namreč nastopila na gala poslovilnem spektaklu legendarnega tenorista Joséja Carrerasa, ki bo v Sloveniji nastopil še zadnjič v karieri. ''On je izjemen človek in velika legenda in priložnost, da ga slišimo v živo, je veliko doživetje, ki se ga bodo obiskovalci spominjali še dolgo, dolgo časa,'' nam je Zadrova zaupala pred njunim prihajajočim nastopom. 

Čaka nas gala operni spektakel v družbi kralja romantičnih performansov in enega izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, ki bo na odru Stožic nastopil z več kot 50-članskim Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija, posebnim gostom – najuspešnejšim in najpopularnejšim slovenskim glasbenikom Janom Plestenjakom in gostjo – vrhunsko in svetovno znano sopranistko, Martino Zadro. Obeta se prelep večer in doživetje, kot ga še ni bilo, saj bo glasbenik svetovnega formata vzel slovo od Slovencev v velikem slogu.

VSTOPNICE si zagotovite s klikom na spodnjo fotografijo >>>

Event24
Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.