Taxi Rondo

Sodoben in kvaliteten vozni park ter zanesljivi vozniki

Oglasno sporočilo
12. 3. 2019, 15.21
Posodobljeno: 14. 3. 2019, 13.53
Deli članek:

S pestrim in sodobnim voznim parkom ter zanesljivimi in prijaznimi vozniki so si pridobili zaupanje številnih stalnih strank, posameznikov in tudi podjetij, ki jim vsakodnevno zaupajo prevoz svojih zaposlenih, domačih in tujih partnerjev.

Promocijski material
Taxi Rondo

So organizirano taksi podjetje, ki dejavnost prevozov opravlja že 18 let. Odlikuje jih sodoben in kvaliteten vozni park srednjega in višjega cenovnega razreda, izjemno hiter odzivni čas (5-10 minut), ugodne cene ter zanesljivo in prijazno osebje. Poleg prevozov oseb nudijo tudi kurirske storitve – dostavimo pošto na želeno lokacijo, vaše poslovne partnerje, ter vaše najmlajše poberejo in jih dostavimo kamor koli boste želeli. S pestrim in sodobnim voznim parkom ter zanesljivimi in prijaznimi vozniki so si pridobili zaupanje številnih stalnih strank, posameznikov in tudi podjetij, ki jim vsakodnevno zaupajo prevoz svojih zaposlenih, domačih in tujih partnerjev.

Promocijski material
Taxi Rondo

Nudijo različne vrste avtomobilov: limuzine, karavane, enoprostorce in ob večjem številu potnikov tudi možnosti prevoza s kombijem Vivaro, ki omogoča prevoz 8 oseb.
Vozni park: Mercedes E Class, Audi A6, Škoda Superb ...

Promocijski material
Taxi Rondo

Promocijski material
Taxi Rondo

Poleg prevozov nudijo tudi možnost oglaševanja na različnih notranjih in zunanjih delih vozil. Opaznost in vidnost sta izjemni, ker je frekvenca vozil po mestih zelo visoka. Če potrebujete varen in hiter prevoz in če želite biti poleg tega še vidni in opazni jih pokličite na brezplačno številko 080-900-900 oziroma GSM številko 070-900-900.

Poleg prevozov nudijo tudi Shuttle prevoze po Sloveniji ter tujini.

Plačilo je možno z naročilnico, s kartico, z gotovino ali z GSM-om (Moneto).

Več informacij najdete na https://www.taxi-rondo.si.