Svobodne volje ni

Spoznajte Ljubljančana, zaradi katerega naj bi shodili ohromljeni

Polona Krušec
3. 2. 2019, 09.10
Posodobljeno: 3. 2. 2019, 09.10
Deli članek:

Gorazd iz Ljubljane je človek, ki ga zanima, kako lahko pomaga ljudem na poti njihove spiritualne evolucije in kako naj jih podpira v procesu samoozdravljenja.

Osebni arhiv
Sogovornik Gorazd pravi, da verjame v usodo; meni, da je že vse vnaprej določeno, da svobodne volje ni.

Našo pozornost je pritegnil duhovni učitelj, trener, mentor, zdravilec, ki je precej Slovencem že pomagal na poti prebujenja. Da je nekoliko drugačen, poseben, je vedel od zmeraj. Pravi, da je že kot otok ves čas doživljal uvide v svojo preteklost.

»Veliko so me spremljali spomini iz prejšnjih življenje,« je dejal. To naj bi ga vznemirjalo in ga »porivalo« na pot odkrivanja sebe, svoje resnice in poslanstva.

»Pomembna prelomnica je bila tudi, ko sem kot 11 let star fant doživel utopitev na hrvaški obali. Bil sem klinično mrtev. Mojo dušo je že posesal vakuumski kanal – lebdel sem nad morskim letoviščem, nakar me je rešil stric in nazaj sem se utelesil,« priča o intenzivni izkušnji.

Pravi, da človek v svojem DNK-zapisu nosi tudi genetski material nezemeljskih bitij, kar naj bi pričalo o tem, da smo potomci nezemljanov. 

Smo »samo« lutke

Od tedaj se je vse v njegovem življenju odvijalo tako, da je krepil in odstiral tančice duhovnosti, skratka, vlagal je trud v svoj duhovni razvoj. »Že v tem zgodnjem obdobju sem dojel, da je vse iluzija, da je življenje igra ter da smo samo marionete v njegovih rokah,« razjasni svoje prepričanje. Zakaj je vse iluzija, nas zanima. Pravi, da zato, ker nam on, ki je nastanjen v našem srcu, projicira zunanjost, za katero želi, da jo vidimo in dnevno doživljamo skozi roženico našega očesa.

Kar želi povedati, je, da verjame v usodo, kar naj bi pomenilo, da je že vse vnaprej določeno; od tega, kdo bodo naši starši, partnerji, otroci, kakšne službe bomo opravljali, kakšna bo vnovična smrt telesa. »Vse je izbrano po njegovi volji. Ta nekdo, ki ga omenjam, je stvarnik, Bog, višja sila, božanska ljubezen. Gre v osnovi za isto 'stvar', le človek jo je skozi čas različno poimenoval, zato razumite moje besede pod pojmom, ki vam je pač najbliže,« pravi.

Če želite vzpostaviti stik z zdravilcem, nam pišite na urednistvo@svet24.si, kjer hranimo njegov kontakt. 

Do ozdravitve

Čuti veliko poklicanost k temu, da pomaga ljudem, in sicer tako, da jim svetuje, kako bolje živeti. Bistvo je, kot nam pojasni v pogovoru, da se vsak čim bolj bliža svoji resnici; da se giba v smer več zdravja, bolj polnega, zavednega življenja, »v katerem ego, ki odgovarja za večino kaosa in tragedije v človekovem življenju, izgublja moč«. Na tej poti ponovnega stika s sabo lahko človeku pomaga z bioenergijo, kristali, povezuje se tudi z vodniki in angeli ter drugimi bitji višjih dimenzij. »Skozi mene deluje tudi stvarnik. Hočem reči, da se prek mene pretaka božja energija, zato lahko pomagam ljudem, da premagajo bolezen,« pojasni svoje poslanstvo.

Sogovornika prosimo še, da nam opiše, kako pri njem poteka tipična zdravilna seansa. »Zasledujem en cilj. Če je povzročitelj vseh bolezni in trpljenja na zemlji to, da je človek proč od resničnega sebe – ni v stiku s sabo, ga je treba spet spraviti na pravo stran, ga pravzaprav usmeriti, in se bo pozdravil. Sem vključim božansko energijo,« razlaga.

Sogovornik Gorazd iz Ljubljane lahko, kot pravi, zdravi tudi na daljavo, lahko pa pride celo na dom. Je tudi karmični diagnostik, vodi vikend delavnice na temo ljubezni, posla in denarja.

Ohromljeni so se gibali

»V moji prisotnosti so ljudje shodili, premaknili ohromel ud po petintridesetih letih, ljudje, ki so jih zdravniki že odpisali, so ozdraveli, tisti z globoko depresijo so spet začutili veselje do življenja ... Skratka, moja prisotnost, čas in trud zajemajo vse, kar resnično deluje, da človek pospravi za seboj svoje težave in neuspehe ter zaživi bolj srečen.«

Ljubljančan Gorazd je poln tudi pripovedi o nenavadnih doživetjih; od tega, da je imel stik z nezemljani, do stika z Jezusom v globoki meditaciji. »Nezemljani niso taki, kot si jih predstavlja večina, niso otipljivi. Gre za bitja višjih frekvenc in večina jih ne vidi, saj moraš za to, da jih zaznaš, biti bolj duhovno razvit. Lahko vam pa povem, da vem o njih in vesolju še mnogo več. Na primer to, da naš kozmos ni neskončen, ampak ima obliko jajca, ki v dolžino meri 22.000 milijonov svetlobnih let. Nezemljani nas ne ogrožajo,« za nas povzame nekaj informacij.