Razkrivamo ekskluzivno novico:

Plestenjak se vrača v Stožice!

Oglasno sporočilo
4. 2. 2019, 09.20
Posodobljeno: 4. 2. 2019, 09.31
Deli članek:

Najpopularnejši in najuspešnejši slovenski glasbenik bo le nekaj mesecev po razprodani dvorani Stožice, ponovno stopil na največji oder v Sloveniji.

M24
Plestenjak velja za najpopularnejšega in najuspešnejšega slovenskega glasbenika.

Tudi tokrat ne bo sam, temveč bo nastopil v eminentni družbi vrhunskega glasbenika svetovnega formata, ki bo Slovenijo obiskal na svoji zadnji svetovni turneji, s katero se poslavlja od opernih dvoran in občinstev po vsem svetu.

''Povabljen sem s strani velikega Joséja Carerrasa, da se mu pridružim na odru njegovega koncerta v Stožicah, kot njegov gost,'' je zapisal Jan, ki je v preteklosti že navdušil s sodelovanjem s simfoniki in izbrano vrhunsko ekipo. Po petnajstih letih ustvarjanja, devetih studijskih albumih, preko 20 uspešnic ter razprodanih koncertih je leta 2009 zaključil snemanje dvojnega albuma z naslovom 'Klasika', ki zajema 25 presežkov tako v produkcijskem, kot ustvarjalnem smislu. Pesmi Barka iz perja, Lepa, Pustil ti bom sanje in mnoge druge uspešnice so tako ugledale luč sveta v novi, še lepši izvedbi.

Stati na odru s svetovno priznanim tenoristom, ki slovi po tem, da občinstvu pričara najlepše romantične performanse in katerega tenorski vokal velja za enega izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, je Plestenjaku tako v veliko čast in zagotovo se bosta na največjem odru v Sloveniji, združili dve veliki imeni glasbenega sveta.

''Večje časti in priznanja si kot pevec in avtor nisem mogel predstavljati,'' je še poudaril Plestenjak in zaključil, da je izjemno hvaležen za priložnost, da kot gost nastopi na gala opernem spektaklu Joséja Carrerasa, ki bo v sklopu svoje poslovilne turneje 10. marca 2019, še zadnjič nastopil v Sloveniji. 

Vljudno vabljeni, da tudi sami postanete del velike zgodbe o slovesu!

Vstopnice: lastna prodajna mesta Eventim, eventim.si, bencinski servisi Petrol in petrol-ticket.si!

Preverite Janovo ganljivo sporočilo >>>