Če ste se prepoznali v zgornjem opisu verjetno tudi poznate občutek, ko ta idealen trenutek sproščenosti v dnevu zmoti počasen internet ali televizijski program, ki ga želite gledati. Dandanes večina uporabnikov televizijo in internet povezuje pri istem operaterju s paketno ponudbo, ki je na trgu ne manjka. Kljub temu pa moramo biti pri izbiri pravega paketa previdni. Predvsem nas morajo zanimati internetne hitrosti, ki jih ponuja posamezni paket, in pa televizijski programi, ki jih bomo imeli na voljo.

Izboljšave za nove naročnike pogoste, kaj pa obstoječi uporabniki?

Prevečkrat se zgodi, da opazimo res ugodno možnost paketne ponudbe, pa potem opazimo da pod takšnimi pogoji le-to lahko izkoristijo le novi naročniki. Zato nekateri še vedno tarnajo za počasnim internetom in slabšo izbiro programov, saj so obtičani sredi naročniškega razmerja, ki se ne izplača prekiniti, obenem pa niso deležni izboljšav, ki jih prejmejo novi naročniki.

shutterstock_731073715
Promocijsko gradivo
Večina uporabnikov televizijo in internet povezuje pri istem operaterju

A tudi tu obstaja izjema. Telekomunikacijski operater Telemach je v zadnjih letih znan po nenehnem povečevanju internetnih hitrosti tudi pri obstoječih naročnikih. Do takšne dobre prakse, ki jo bodo zagotovo pozdravili naročniki kar 43 različnih fiksnih Telemachovih paketov, je prišlo tudi v teh dneh. Pri Telemachu so namreč v kar 43 različnih fiksnih paketih, izjema so le novi paket EON, ki so jih predstavili lani jeseni, povišali internetne hitrosti in dodali priljubljene programe mreže AMC CBS Reality, JimJam, Sundance TV, Extreme Sports in Minimax ter dokumentarni program Brainz.

shutterstock_709087018
Promocijsko gradivo
Široka ponudba vsebin pri Telemachu bo navdušila prav vsakega uporabnika!

Spremembe hitrosti in razširjene programske sheme so torej deležni tudi obstoječi naročniki. Internetne hitrosti so se v večini paketov povečale vsaj za eno tretjino, pri nekaterih pa je prišlo tudi do povečanja za več kot polovico prejšnjih vrednosti. Med 43 paketi, ki so deležni višjih hitrosti in dodatnih TV programov, so paketi za različne tipe uporabnikov, od osnovnih do najbolj zahtevnih, poslovnih in zasebnih.

shutterstock_599083127
Promocijsko gradivo
Nepridipravi ne počivajo.

Telemach sicer nenehno izboljšuje pakete za obstoječe in nove uporabnike. V manj kot petih letih se je denimo hitrost interneta v paketu Silver dvignila iz 8 Mbps na 50 Mbps, s čimer je Telemach postavil standarde na trgu, saj lahko takšno hitrost za razliko od ostalih ponudnikov zagotovi vsem naročnikom paketa v Sloveniji. V trojčku za najzahtevnejše uporabnike GOLD TROJKA Premium pa se je hitrost iz 80 Mbps povišala kar do 300 Mbps.

shutterstock_389353150
Promocijsko gradivo
Paketi EON dosegajo še višje internetne hitrosti

Tukaj si lahko ogledate, kakšnih izboljšav je deležen vaš paket.

Omrežje nove generacije za še višje hitrosti

Novi Telemachovi fiksni paketi EON Light, EON Full in EON Premium dosegajo še višje internetne hitrosti, saj delujejo na GIGA omrežju, največjemu omrežju nove generacije v regiji s ciljem slovenskim uporabnikom ponuditi internetne hitrosti do 1 Gbps. Minimalna hitrost interneta v začetnem paketu EON Light trenutno dosega 75 Mbps, kar je občutno več od primerljivih konkurenčnih paketov na slovenskem trgu.