Zanimivosti

Kako do dobre zaposlitve in še boljše plače?

Oglasno sporočilo
1. 2. 2019, 13.58
Posodobljeno: 1. 2. 2019, 14.13
Deli članek:

Vse, kar sem si želela je, da bi lahko lagodno živela. To je moja zgodba o tem, kako mi je uspelo.

Unsplash
Z online študijem do boljše prihodnosti!

Dostikrat sem že pomislila, da bi zamenjala službo … a kaj ko nimam izobrazbe, končala sem le srednjo šolo. Čeprav mi je mama vedno govorila, naj nadaljujem šolanje, ker je izobrazba v današnjem svetu tako pomembna, sem si vedno po tiho mislila svoje, saj sem tudi s srednjo šolo dobila zaposlitev – kaj bi si lahko takrat še želela lepšega?!

Potem pa so prišli težji časi in ugotovila sem, da je mama imela prav. S končano srednjo šolo nisem mogla napredovati v karieri in najti boljše zaposlitve, čeprav sem dobra delavka, ki je zelo organizirana. Ljudje so mi celo govorili da sem rojena vodja!

Obstala sem na mrtvi točki in bila zelo nezadovoljna, vse dokler ni prišel dan, ko sem se odločila, da temu naredim konec. Padla je odločitev - grem nazaj v šolske klopi! Vedno so me zanimala različna področja – od financ, vodenja ljudi, informatike, marketinga, celo računovodstva. Dolgo sem raziskovala in končno našla študij, ki je popoln zame.

Promocijsko gradivo
Z online študijem do boljše prihodnosti!

Menedžment - ne samo da je zanimiv študij, tudi vsi delodajalci ga poznajo!

Potem pa sem pomislila… kako pa naj gulim šolske klopi, če sem pa vsak dan v službi? Odkrila sem možnost online (spletnega) študija na Fakulteti DOBA, ki je namenjen prav takšnim kot sem jaz – zaposlenim, ki imajo željo po študiju, ob tem pa je še najbolj uporaben poslovni študij v Sloveniji! Z online študijem imajo kar 20-letne izkušnje, letno pa jim zaupa več kot 1000 študentov … zakaj jim potem ne bi tudi jaz?

Izbrala sem program Menedžment v sodobnem poslovanju, pri katerem sem na koncu dodiplomskega študija pridobila naziv diplomirani ekonomist. Nisem pa dobila le naziva, temveč tudi znanje, ki je danes zelo iskano na trgu dela. Učili smo se skozi praktične in konkretne primere, obenem pa tudi razvijali inovativne projekte za podjetja, v katerih smo zaposleni oziroma za morebitna lastna podjetja.

Promocijsko gradivo
Z online študijem do boljše prihodnosti!

To je bilo vse, kar sem si vedno želela in tokrat je bila priložnost popolnoma dostopna tudi meni - pridobila sem številna koristna znanja, kasneje pa zbrala pogum in posegla po tistem, kar mi je vse do sedaj bilo popolnoma nepredstavljivo. Poslala sem prošnjo za delo na podjetje, v katerem sem si vedno želela delati in uspelo mi je. Sedaj sem zadovoljna z zaposlitvijo, delovnim mestom in plačilom, online študij na DOBI pa je bil najboljša odločitev v mojem življenju, zato jo želim deliti tudi z vami.  

Ne bodite kot jaz in ne čakajte – s študijem lahko na DOBI začnete že v MARCU 2019!

Za vse tiste, ki ste pripravljeni stopiti na pot do dobre kariere, koristnih znanj, boljše zaposlitve in plače, sem zbrala nekaj informacij o tem, kje in kako lahko poizveste o vseh podrobnostih študija na DOBI, ki vas zanimajo.

1) Februarja bodo potekali INFORMATIVNI DNEVI, kjer lahko iz prve roke preverite in se pozanimate o vseh podrobnostih študija >>> potekali bodo v kar TREH terminih (5., 15. in 16. februarja 2019) 

2) Ker svetovanju posvečajo posebno pozornost, lahko stopite v kontakt z Markom Babičem (svetovalec in nekdanji študent DOBE, ki vam bo predal le preverjene informacije iz prve roke) na telefonsko številko 02/228 38 53 ali po e-pošti na naslov marko.babic@doba.si.

3) Izpolnite lahko informativno prijavo in v svoj nabiralnik boste prejeli informativno gradivo s predstavitvijo programa. 

Vas še nisem prepričala? Potem preverite, kaj je o online študiju na DOBI povedala še ena zadovoljna diplomantka Vlasta Globačnik >>>