GORIVO ALI VINJETA CENEJE

Kako do darilnega bona za Petrol?

Oglasno sporočilo
30. 1. 2019, 09.09
Posodobljeno: 30. 1. 2019, 09.35
Deli članek:

Če na Petrolu do 5. februarja 2019, kupite vsaj štiri vstopnice za poslovilni nastop legendarnega tenorista, Joséja Carerrasa, ki bo nastopil 10. marca 2019, v ljubljanski Areni Stožice, prejmete DARILNI BON za nakup na bencinskih servisih Petrol v vrednosti kar 40 €!

Neizmerna čast in neponovljiv privilegij čakata Slovence, saj nas bo 10. marca 2019 obiskal legendarni tenor na poslovilni turneji, ki bo v ljubljanskih Stožicah vzel čustveno slovo od opernega petja.

José Carreras je že v otroških letih veljal za genija opernega petja, ki je zaradi neizmernega talenta in še večje želje po opernem petju, stopil na pot dolge in uspešne kariere v klasični glasbi, v kateri je pustil neizpodbiten pečat.

Ekskluzivni intervju s Carrerasom lahko preverite na >>>spletnem portalu 24ur.com alioddaji Opus na RTV SLOVENIJA.

Slovencem in širši svetovni javnosti je najbolj poznan po tem, da je bil del vrhunske zasedbe Treh tenorjev, v kateri je z Domingom in Pavarottijem, navduševal občinstva in polne koncertne hale ter stadione po vsem svetu.

Tokrat glasbenik z enim izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, še zadnjič prihaja v Slovenijo, kjer se bo na odru Stožic še poslednjič priklonil pred slovenskim občinstvom. Priredil bo gala operni spektakel, ki ga ne smete zamuditi!

Bodite del slovesa v velikem slogu tudi vi – z nakupom vsaj štirih vstopnic na Petrolu si zagotovite tudi darilni bon za nakup na Petrolu, in sicer v vrednosti 40 €! Akcija velja do 5. februarja 2019, darilni bon pa ob nakupu lahko unovčite vse do 10. marca 2019!

Več na www.josecarreras.si!