NE ZAMUDITE:

Ekskluzivni intervju: José Carreras

Oglasno sporočilo
1. 1. 2019, 13.15
Posodobljeno: 30. 1. 2019, 09.31
Deli članek:

Kakšni so njegovi spomini na Slovenijo? Zakaj mu je ta še posebej pri srcu in zakaj nanjo gleda z drugačnimi očmi? Več v oddaji OPUS, ki bo na sporedu DANES, 28. januarja 2019, ob 23. uri, na 1. programu TVS. Ne zamudite!

Ekskluzivni intervju Darje Korez Korenčan (RTV Slovenija) z legendarnim tenoristom, José Carrerasom.

Slovence v marcu čaka gala operni spektakel posebne vrste - v ljubljanske Stožice namreč prihaja vrhunski tenorist José Carreras na svoji zadnji svetovni turneji, s katero se poslavlja od opernih dvoran in občinstev po vsem svetu.

Gre za glasbenika svetovnega formata, ki velja za kralja romantičnih performansov in glasbenika, katerega poseben tenorski vokal velja za enega izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, zato je njegov poslednji obisk zagotovo velika čast za Slovence. 

Ekipa RTV Slovenija je imela prav posebno čast, da legendarnega tenorista obišče v Budimpešti, kjer je voditeljici oddaje OPUS, Darji Korez Korenčan, zaupal marsikatero zanimivost iz svojega življenja. 

Kakšni so njegovi spomini na Slovenijo? Zakaj mu je ta še posebej pri srcu in zakaj nanjo gleda z drugačnimi očmi?

Vse to in še več lahko preverite v ekskluzivnem intervjuju z navdihujočim glasbenikom, ki bo objavljen v oddaji OPUS. Ta bo na sporedu 28. januarja 2019, ob 23. uri na 1. programu TVS! Ne zamudite! 

Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.