Zanimivosti

Lunin mrk: razloga za preplah ni, a kažipot je jasen

Cristy Žmahar
19. 1. 2019, 17.05
Posodobljeno: 21. 1. 2019, 10.07
Deli članek:

Tokratni lunin mrk prihaja v čudoviti kombinaciji plešočih planetov, posebej Saturna, in številni profesionalni astrologi trdijo, da take postavitve že dolgo niso videli.

Dreamstime
Lunin mrk bo nastopil v ponedeljek, 21. januarja, ob 6.13.

Arhiv Svet 24
Cristy Žmahar z navodili pomaga, da energije mrka uporabimo v svoje dobre.

Luni mrk je le kažipot, ki napoveduje, da bodo ponovno razpadali stari sistemi in razmišljanja.

VPLIV
Poglejmo najprej, kako mrk vpliva na ljudi:
– ob takem mrku ljudje čutijo razdraženost, težje spijo, se prepirajo in otežene so vse vrste komunikacij,
– povečani so občutki brezvoljnosti, žalosti, apatije ...,
– več je telesne utrujenosti,
– na dan prihajajo občutki iz preteklosti ...,
– več je »jamranja« in igranja vloge žrtve.

REŠITVE
Dobro, to smo zdaj ugotovili, a vseeno poglejmo raje rešitve.
– Mrk daje sporočila. Na plan potegne vse resnice. To ni vedno lahko, a vseeno si je to treba priznati. Ne čakajte, da »napad mine«. Da bo boljše po mrku. Ne gre za boljše po mrku, vi si želite boljše življenje – za vedno. In verjemite, da se takega ne čaka, ampak gradi. Poglejte vse občutke, ki se vam sprožajo, in se jim posvetite.
– V času mrka se več posvetite sebi. Izogibajte se prostorov, v katerih se toči alkohol in podobno. Morate se obdati z visokimi vibracijami. Ne dovolite, da bi vam karkoli nižalo energijo.
– Ob mrku pade kolektivno razpoloženje, mnogi ljudje so apatični in brezvoljni. Zaupajte mi, ko vam povem, da si tega ne morete privoščiti. Januar in njegovi mrki določajo energijski potek leta in tukaj tečejo najbolj pomembni manifestacijski zakoni. Če se predate brezvoljnosti kolektiva, potem ste privolili v manifestacijske blokade. Borite se! Tudi če vam je težko – borite se! Dvignite se! Dvignite glavo. Ne dovolite si pasti. Vi ste kreator svoje energije!
– V tem obdobju vas bodo nagrajevale meditacija, rast in še enkrat rast. Duhovnost ni vedno lahkotna. Pa vendar na dolgi rok resnično blagoslavlja. Zaupajte.

AKTIVNOST
Naredite tudi kratko meditacijo za uskladitev z mrkom. 
– Zaprite oči se in se popolnoma sprostite, predlagam mirno meditacijsko glasbo. Ko začutite, da ste popolnoma sprostili svoje telo, začutite, kako pada noč in kako se pojavi temno rdeč večer luninega mrka. Pojavijo se rdeče zvezdice, ki predstavljajo zvezde ljubezni. Naredite priprošnjo: »Lunina energija podpri me, manifestacijsko usmeri me!« Luna se odzove. Nenadoma se začne spuščati z neba in se postavi pred vas. V svoji magični podobi začne kazati nasvete, ki vam bodo pomagali v tem obdobju. Nato se iz njene podobe pričara čopič, ki je ... manifestacijski čopič. Vzemite čopič in začnite skozenj prek vizualizacije, občutkov ter podobnega predajati v luno svoje želje, ki jih bo mrk podprl. Potem se luni zahvalite, vrnila se bo na nebo, se prizemljite in čas bo, da se po nekaj globokih vdihih in izdihih vrnete.

DELOVANJE
Ne pozabite pa na delovanje. Meditacija in iniciacije, kakršne so tokrat opisane, so krasna orodja, pa vendar sem prepričana, da veste, da je treba potem tudi delovati. Energija je frekvenca, ki teče. Kar pomeni, da se premika. Tudi vi se morate premikati za rezultate. Biti statičen in na mestu ter pričakovati, da bo vse »teklo« ..., preprosto ni mogoče. A sem prepričana, da ste odločeni, da bo tokrat drugače! Vi ste kreatorji svojega leta 2019!