Druženje

Tekmovalci Kmetije skupaj so praznovali Zdenkin rojstni dan

N.S.
15. 1. 2019, 06.55
Deli članek:

Čeprav je letošnjega resničnostnega šova Kmetija že zdavnaj konec, se tekmovalci še vedno radi družijo. Tokrat so imeli še poseben razlog ...

Osebni arhiv
Na Zdenkinem praznovanju se je zbrala večina tekmovalcev in nazdravili so na nove zgodbe.

Najstarejša tekmovalka zadnje sezone šova Kmetija je poskrbela, da so se vsi tekmovalci spet zbrali in se poveselili, kot se spodobi.

Zdenka Urbanc, ki je pred dnevi dopolnila 63 let, je svoje bivše sotekmovalce povabila na rojstnodnevno druženje v znano gostišče v Šoštanju, česar so se razveselili prav vsi. »Veliko se nas je zbralo. Nekaj jih še čakamo, ampak se imamo fino. Nazdravljamo, jemo, se pogovarjamo in obujamo spomine na Kmetijo, tako da nam ni hudega,« so povedali nekateri tekmovalci, ki so dogajanje z rojstnodnevnega druženja delili tudi na svojih družbenih omrežjih.

Osebni arhiv
Ne skrivajo, da so še vedno veliko v stikih in dobro povezani, kar so dokazali že takoj po snemanju šova.

ZAMERE POZABLJENE

Prav vsi tekmovalci so tako zreli, da jim je nekatere zamere in osebne napade v šovu nekako uspelo dati na stran in se lahko še vedno družijo. »Veliko smo v stikih, kar je presenetljivo, glede na to, da je šova že zdavnaj konec. Se mi zdi, da so producenti res naredili dober casting in združili posameznike, ki se razumemo tudi zunaj šova. Lahko rečemo, da se razumemo in lahko tudi skupaj rajamo, kadar se srečamo,« so še dejali nekateri tekmovalci Kmetije.

Pop Tv
Zvezda obletnice tekmovalcev Kmetije, Zdenka Urbanc, je v soboto slavila 63. rojstni dan.

LARA SREČNO ZALJUBLJENA

Na rojstnodnevni zabavi je za veliko presenečenje poskrbela Lara Goršek Kos, ki je s seboj pripeljala svojega novega fanta. Čeprav ga za zdaj medijem še ne želi razkriti, smo izvedeli, da sta zaljubljena do ušes in da bo širna Slovenija že izvedela njegovo ime, ko bo čas za to.