SVEŽE

Novosti in spremembe v informativnem programu

N.S.
10. 1. 2019, 07.15
Deli članek:

S Televizije Slovenija so sporočili kar nekaj novosti in popestritev, med katerimi so najbolj izpostavljene oddaje Dnevnikov izbor, Politično s Tanjo Gobec in Moje mnenje.

TVS
Nedeljske informativne večere bodo obogatili z desetminutno oddajo Politično s Tanjo Gobec.

Bistvo vseh novosti sta iskanje odgovornosti za nastalo situacijo in težave ter poglobljen in analitičen pristop k obravnavani temi.

Oddaja Dnevnikov izbor predstavlja osemminutno vsebinsko obogatitev sobotnega enournega informativnega bloka. Vsako soboto bodo novinarji specialisti pod drobnogled vzeli eno temo, ki jo bodo podrobno obdelali tako na terenu kot v studiu. Urednik Dnevnikovega izbora je Dejan Ladika.

POLITIČNO S TANJO GOBEC

Nedeljske informativne večere bodo obogatili z desetminutno oddajo Politično s Tanjo Gobec. Voditeljica bo s prepoznavnimi gosti z različnih področij komentirala in analizirala ključne dogodke in najbolj vroče teme. Da bi lažje razumeli, kaj se je zgodilo, kaj je v ozadju, kaj nas čaka in zakaj. Urednica oddaje, ki bo v programu po Dnevniku in pred Zrcalom tedna, je Nataša Rijavec Bartha.

MOJE MNENJE

Moje mnenje je 50-minutna oddaja, ki bo vsako sredo zvečer soočila različna mnenja zanimivih, razmišljujočih in kultiviranih sogovornikov, ki se znajo pogovarjati o različnih dilemah družbe in časa. Oddaja je mnenjska in pluralna in daje glas tistim predstavnikom slovenske družbe, ki jih redko vidimo v ospredju. Izmenjaje jo bodo vodili Vida Petrovčič, Mojca Šetinc Pašek in Zvezdan Martič.