Baba Vanga

Napovedan poskus atentata na ruskega predsednika

K.K.
18. 12. 2018, 20.01
Deli članek:

Bolgarska jasnovidka Baba Vanga je za prihajajoče leto napovedala tudi številne naravne katastrofe, obalni predeli nekaterih azijskih držav bodo zaradi cunamija izbrisani z obličja zemlje, na Rusijo pa naj bi padel velik meteorit. Nostradamus naj bi celo napovedal začetek tretje svetovne vojne.

Reuters
Vladimir Putin se požvižga na napovedi šarlatanov.

Praznično prednovoletno obdobje je čas, ko posameznik oceni dogajanje v iztekajočem se letu in se zazre v prihodnje leto. Kot se za praznike spodobi, je pogled v prihodnost po navadi povezan z željami in optimizmom za novo leto, ki se počasi kaže nad obzorjem. Jasnovidci in drugi napovedovalci bližnje in daljne prihodnosti za leto 2019 ne napovedujejo prav rožnatega dogajanja.

Ekonomski razpad EU

Znana, slepa bolgarska jasnovidka Baba Vanga je tako za prihajajoče leto napovedala, da bosta življenji predsednika ZDA in Rusije ogroženi. Vladimirja Putina naj bi tako poskušal umoriti član ožje ekipe za varovanje, medtem ko bo Donald Trump po njenih napovedih zbolel za skrivnostno boleznijo, ki bo povezana z izgubo sluha, slabostjo in poškodbo možganov. Glede dogajanja na družbenem področju je jasnovidka napovedala ekonomski razpad Evropske unije.

Baba Vanga, ki naj bi pravilno napovedala tudi smrtnosni cunami v Aziji, zaradi katerega je leta 2004 umrlo več kot 227.000 ljudi, je za leto 2019 napovedala nov katastrofalni cunami, ki naj bi prizadel številne države. Med drugim naj bi popolnoma uničil nekatere obalne predele Pakistana, Indije, Japonske in Indonezije. Na Rusijo naj bi po njenih napovedih padel velikanski meteorit.

Wikipedia
Baba Vanga se je rodila v Strumici, danes makedonskem kraju.

Tretja svetovna vojna

Za Nostradamusa so mnogi do zdaj trdili, da je že napovedal začetek tretje svetovne vojne. Ker je v svojih znamenitih štirivrstičnicah pisal v nekakšen zakodiranem jeziku, saj bi ga v nasprotnem primeru lahko obtožili, gre pri napovedih torej za bolj ali manj uspešne interpetacije njegovih zapisov.

Za leto 2019 naj bi tako napovedal začetek tretje svetovne vojne. Do nje bi prišlo po atentatu na zadnjega voditelja Rimokatoliške cerkve. Atentat bi vodil do tretje svetovne vojne, v kateri se bosta spopadli dve svetovni velesili, trajala pa naj bi neverjetnih 27 let.

Tako kot Baba Vanga naj bi tudi Nostradamus za prihajajoče leto napovedal povečano število naravnih katastrof. Staro celino naj bi tako prizadele poplave, pri čemer naj bi bile najbolj prizadete države Madžarska, Italija, Češka in tudi Velika Britanija.

Onkraj luže bodo po njegovih napovedih doživeli najhujšo naravno nesrečo v zgodovini ZDA. Območje med Kalifornijo in kanadskim mestom Vancouver naj bi prizadel »veliki potres«. Gre za več kot 800 kilometrov dolgo linijo, na kateri živi sedem milijonov ljudi.

Nostradamus je tudi napovedal, da bo leta 2019 največji preboj na področju znanosti tehnologija, s pomočjo katere bo lahko človek začel komunicirati z živalmi. »Prašiči bodo postali bratje človeku,« naj bi zapisal Nostradamus. Če se bo napoved glede komunikacije uresničila, se bo človeštvo morda vsaj od živali kaj naučilo.