Smešno

Ukradel avto in ga vrnil s polnim rezervoarjem

R.T.
17. 12. 2018, 10.34
Posodobljeno: 17. 12. 2018, 10.45
Deli članek:

Kanadčani niti krasti ne znajo pravilno.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Ženska iz kanadske province Nova Škotska je prejšnjo nedeljo obnemela, ko je z nakupovalno vrečko stopila iz trgovine. Njenega avtomobila namreč ni bilo na mestu, kjer je parkirala.

Ob praznem parkirnem prostoru pa je stal avtomobil iste znamke, tipa in barve kakor njen, poroča novozelandski portal nzherald.

Hitro se je izkazalo, da je 'tat' njen avtomobil vzel po pomoti. Nekako se je namreč zgodilo, da je njegov ključ odklenil njen avtomobil. Ker sta si bila tako podobna pa se je preprosto zmotil.

Neimenovan nepridiprav je kaj kmalu ugotovil, da je vzel napačen avtomobil. In vest ga je tako pekla, da se je pred vračilom odpeljal na bencinski servis in rezervoar do polnega natočil z gorivom.

A tudi žrtev je bila olikana kot le gre. ko je dobila nazaj avtomobil in ugotovila, da ima poln rezervoar, je vztrajala pri tem, da mu povrne denar za nakup goriva.

Policija, ki je primer obravnavala z nasmeški na obrazih, je prebivalce Nove Škotske opozorila, naj pozimi avtomobilov ne puščajo odklenjenih in v teku - praksa, ki je v Kanadi prisotna ob hudih zimah. Čeprav tokrat krivec ni bil prižgan avtomobil pa je predstavnik tamkajšnje policije Dal Hutchinosn dejal, da se je njemu zgodila podobna situacija.

"Skočil sem v avtomobil, se obrnil in debelo pogledal - ženska, ki je sedela poleg mene ni bila moja žena. Moja žena je sedela v sosednjem, identičnem avtomobilu in se smejala," je svojo zgodbo s kanadskimi mediji delil Hutchinson.