Zanimivosti

Naj vas tudi med darili vodijo prave energije

Cristy Žmahar
15. 12. 2018, 19.02
Deli članek:

Poznate tisto, ko vsako leto ob praznikih dobite darila, ki ... pač niso za vas? Jih pustite kar takšna, kot so, in jih podarite naprej?

Dreamstime
Lepo je, če nas preveva občutek, da smo našim dragim podarili nekaj, kar je posebno in drugačno – njim pisano na kožo.

V takih primerih mnogi rečejo, da so darila neosebna in da se ljudje ne potrudijo. Da so prazniki zato, da se vidi navzven. Da, morda velikokrat, pa vendar ne vedno.

Veste, takšna darila se podarjajo zato, ker ljudje nimajo idej. Ne vedo, kako bi nekaj prilagodili le vam. Morda vi tako čutite za druge ljudi. A nič več!

Odločili smo se, da vam pomagamo. Pošiljamo vam nekaj energijskih »trikov« in hitrih vaj, s katerimi lahko ugotovite, kako razveseliti svoje najdražje in jim podariti nekaj, kar jih bo ganilo in resnično razveselilo. Te vaje lahko naredi vsak, potrebujete le nekaj minutk. Za ljubezen se izplača. Pa si poglejmo ta, ki smo jih poimenovali … škratkova sporočila.

Arhiv Novice Svet24
Angelska terapevtka Cristy Žmahar nam svetuje, da prenehamo podarjati stvari, ki nižajo energijo.

ENERGIJSKE ZAPOVEDI

Preden začnemo predstavljati energijske vaje, naj vas malce poučimo o energijskih zapovedih veselega decembra, ki pa jih mnogi ne poznajo. Če bi jih, potem januar ne bi veljal za enega najbolj depresivnih mesecev v letu. Ljudje se namreč decembra v imenu daril in obdarovanj povsem iztrošijo – pa ne gre toliko za finančno iztrošenje kot za energijsko iztrošenje.

ZATO JE IZJEMNO POMEMBNO, DA SLEDITE ...

– V obdobju obdarovanja drugih najprej poglejte, kaj boste podarili sebi. Kaj si želite zase? Najprej sebi kupite ali privoščite nekaj, kar ste si morda želeli nekaj časa, šele nato okoli tega določite ostala obdarovanja. Če boste šli po tem principu, vam bo ostalo dovolj časa, energije in finančnega obilja tudi za vse ostale!

– Dovolite drugim, da vas pravilno energijsko obdarujejo, in sprožite dotok obilja. Zakaj si tega velikokrat ne dovolite? Če vas kdo vpraša, kaj si želite za Božička, zakaj uporabljate standardni stavek: »Ne potrebujem ničesar, resnično ne, ne obremenjuj se!« Sami pa delate obratno in se obremenjujete za druge. Povejte jim, kaj si res želite! Tudi če je dražja stvar, lahko rečete, da si nekaj želite in da če bi se lahko združilo več tistih, ki vas imajo radi, in vam to kupili. Ne samo da bo ljudem okoli vas lažje – Vesolje in Angele boste naučili, da ste pripravljeni sprejemati obilje! In kaj to točno je. Zelo pomembno!

– V decembru naj se ne vrti vse okoli daril in zabave. Je zelo pomemben mesec zaključevanja. Mnogi želijo ta proces preskočiti. Ne opraviti dela. Vsaj za en mesec si privoščijo brezskrbnost. Da, seveda, če je ta brezskrbnost iskrena. Če je le beg od nečesa, kar bo prišlo za vami januarja (občutki osamljenosti, neizpolnjenosti in podobno), potem ne želite tega prezreti. Ne pozabite na duhovno rast, meditacijo in ne pozabite si vzeti časa zase.

V decembru naj se ne vrti vse okoli daril in zabave. Je zelo pomemben mesec zaključevanja. Mnogi želijo ta proces preskočiti. Ne opraviti dela. Vsaj za en mesec si privoščijo brezskrbnost. Da, seveda, če je ta brezskrbnost iskrena. 

– Ali ste vedeli, da je, energijsko gledano, najbolj pomembno ravno to, kako začnete leto? Prvega januarja se resnično vse »resetira« zaradi kolektivne usmerjenosti. In Vesolje v miru posluša. Nekateri z »mačkom« po pretiranih količinah alkohola obležijo, tisti, ki so energijsko inteligentni, pa se znajo pozabavati, nato pa 1. januarja in takoj po njem delati močne meditacije ter priprave na leto 2019. Energijo usmerijo v novo možnost, da se vse začne znova. Bodite eni izmed njih.

VKLJUČITE NAJDRAŽJE

Če smo torej ostali pri zadnjem stavku, potem vsekakor ne želite letos tistim, ki jih imate radi, podarjati stvari, ki nižajo energijo – alkohol, pretirane količine sladkorja in podobno. Dejstvo je, da to niža energijo in ljudem s tem ne prinesete nič dobrega. Čas je, da se v Sloveniji nekaj spremeni. Da začnemo podarjati nekaj, kar veča energijo. Daje upanje. Nekaj, da bo vašim dragim dalo vedeti, da je to darilo drugačno, posebno, vredno … pisano njim na kožo.

Zdaj morate le ugotoviti, kaj je to.