Pojasnil

Kaj se je res dogajalo na vrhu Velike piramide: sta res seksala?

J.P.
13. 12. 2018, 08.14
Posodobljeno: 13. 12. 2018, 09.03
Deli članek:

Fotografija je pritegnila veliko pozornosti. Ob njo se je spotaknila tudi egiptovska oblast.

Andreas Hvid
Egiptovske oblasti incident še preiskujejo.

V ponedeljek smo pisali o danskem fotografu, ki se je z dekletom povzpel na vrh Velike piramide v Gizi, njun spolni odnos pa ovekovečil s fotografijo. Dva dni prej je objavil posnetek njune poti na vrh piramide ter kajenje in slačenje, ko sta po pol ure skrivanja in 25 minutah plezanja dosegla svoj cilj.

Egiptovske oblasti incident preiskujejo, Andreas Hvid pa je še vedno na prostosti. Euronews poroča, da bi ga za tovrstno neprimerno obnašanje na javnem kraju lahko doletela tudi do enoletna zaporna kazen.

Samo pozirala

Danec je za Ekstra Bladet razkril, da z dekletom nista imela spolnega odnosa in da sta le pozirala. "To je drugič, da sem bil gol na kateri od svojih fotografij," je pojasnil Hvid in dodal, da je bil vrh Velike piramide eden od najbolj čarobnih krajev, kar jih je obiskal. Kdo pa je neimenovano dekle? Danka, ki je bila pripravljena na kratek rok odpotovati v Kairo.

V Egipt se verjetno ne bo vrnil, ker noče tvegati kazni. Danec že načrtuje naslednje golo fotografiranje, a noče povedati, kje.