ZDRAVI PRAZNIKI

Bit al ne bit? Bit! Aktivni tudi v veselem decembru

P.R.
10. 12. 2018, 15.39
Posodobljeno: 10. 12. 2018, 15.48
Deli članek:

Se v veselem decembru da obdržati zdrave navade, si vzeti čas za gibanje in zdravo jesti? Seveda se da! Tako pravita Simon in Petra, ki bosta v izzivu, imenovanem Bit al ne bit, v Fitnes centru BIT zastopala barve našega uredništva. Kdo od njiju bo zdržal dlje in kdo ne bo klonil prazničnim dobrotam?

Novice Svet24
Simon Rosc in Petra Rupnik na prvem dnevu 'Bit al ne bit'.

Simon in Petra sta včeraj zjutraj namesto kave opravila prvi trening. Pod budnim očesom osebne trenerke Anje Robavs sta se ogrela, raztegnila, potem pa na polno zagrizla v vaje za noge in tisti del telesa, na katerem bolj ali manj ves dan presedimo veliko več ur, kot bi bilo dobro. Dobila sta tudi prvo domačo nalogo, in sicer popisati svoj tedenski jedilnik, saj ju Anja ne bo vodila le skozi vaje, ampak jima bo pokazala tudi prave smernice prehranjevanja oziroma prevetrila vsebino v njunih hladilnikih. Predvsem pa do nadaljnega odpadejo vsi tisti »mimogrede« prigrizki, piškotek sem, mafinček tja in tako naprej.

Novice Svet24
Anja Robavs nam je pokazala izjemno koristno vajo, o kateri boste lahko več prebrali v jutrišnji številki časopisa.

NAGRADNA IGRA

Spremljajte videe iz Simonovih in Petrinih treningov. Med vsemi, ki jih boste všečkali in delili bomo ob koncu izziva izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli super darila Fitnes centra BIT- letno, polletno in trimesečno fitnes karto.

NASVETI, TRIKI, RECEPTI

Simon in Petra se bosta z Anjo v fitnesu srečevala trikrat na teden. Vsekakor pa bodo rezultati odvisni tudi od tega, kako bosta preživela vmesni čas. Kdo bo tudi ostale dni v tednu migal in kaj bosta jedla? Vse to boste lahko do 20. januarja spremljali na naših družbenih omrežjih in na spletni strani novice.svet24.si. Super nasvete, prikaze vaj in prehranske trike in recepte pa bo osebna trenerka Anja pripravila tudi vas, drage bralke in bralci. V časopisu jih boste lahko prebirali vsak ponedeljek in sredo.

BI SE RADI PRIDRUŽILI IZZIVU?

Odlično! Več nas bo, lažje bom prebrodili skušnjave prazničnih miz. Pošljite nam svoja mnenja, komentarje, zgodbe, nasvete ter video in foto utrinke. Dokažimo, da se da veseli december preživeti tudi aktivno in ob zdravi hrani.