Zanimivosti

Preprečite prehlad - premagajte bakterije in viruse!

Oglasno sporočilo
10. 12. 2018, 10.08
Posodobljeno: 13. 12. 2018, 10.49
Deli članek:

V boju proti bakterijam in virusom z raznobarvnimi živili fitonutrienti.

Promocijski material
Kaj so fitonutrienti?

KAJ SO FITONUTRIENTI?
Barvila, ki dajo sadju in zelenjavi (ter zeliščem, začimbam in celo nekaterim vrstam polnovrednega žita) čudovite barve, so naravno prisotne rastlinske sestavine, znane kot fitonutrienti. Vsak ima svojo vlogo, med drugim na primer pomagajo v boju proti bakterijami in virusi. Številni fitonutrienti delujejo tudi kot antioksidanti, ki pomagajo zaščititi pred poškodbami celic in tkiva, povzročenimi z normalno, vsakodnevno presnovo.

ALI JIH ZAUŽIJEM DOVOLJ?
Uživanje raznovrstne prehrane z vsaj petimi porcijami raznobarvnega sadja in zelenjave na dan lahko pomaga zagotoviti, da telo dobi vse potrebne hranilne snovi, in lahko pripomore, da izkoristite vse prednosti fitonutrientov v svoji prehrani.

Promocijski material
Kaj so fitonutrienti?

Kadar se skupaj uživajo sadje kot na primer rdeča jabolka, borovnice, grozdje in pomaranče, telesu zagotovijo bogatejšo mešanico hranilnih snovi z oksidativnim učinkom kot pa, če se uživajo posamezno.* Torej le zmešajte svoje solate, sadne solate in na hitro popečene jedi. Ne pozabite na uživanje barvito pestrih živil. Sadje in zelenjava imata svoja edinstvena barvila in fitonutriente, različne so tudi ravni hranilnih snovi z antioksidativnim učinkom, zato je koristno uživati zelo raznovrstna živila pestrih barv.

Naša rešitev
ROSEGUARD
Telesu zagotavlja 100 % priporočenega dnevnega vnosa vitaminov A in C, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Promocijski material
Roseguard

Več informacij: www.herbalife.si

* Vitamini in minerali imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.