Erotični sejem je prvi vikend v decembru postregel z obilo dogajanja. Obiskovalci so si ob odrih lahko napasli oči na 25 vročih telesih nastopajočih artistov.

sloverotika6
Samo Strel
Poleg dogajanja na velikem odru, se je veliko odvijalo tudi v miniteatrih.

Letos dogajanja res ni manjkalo, glavni oder je postregel s šovom vsako uro, medtem pa so se šovi odvijali tudi v manjših miniteatrih. Na odrih je marsikateri obiskovalec ali obiskovalka kot prostovoljec v šovu dokazal, da Slovenci le nismo tako sramežljivi, pokazati je bilo namreč treba kar precejšnjo mero drznosti.

sloverotika3
Samo Strel
Velik obisk je pustil zadovoljne tudi razstavljavce, ki so prišli iz petih držav.

Predstave so navdušile

Veliko zanimanja so pri obiskovalcih požela tudi tantrična doživetja, ki so se odvijala v ločenem prostoru, enkrat na noč pa so predstavo uprizorili tudi na glavnem odru. Prireditev sta v petek in nedeljo povezovali Oriana Girotto in Jasna Kuljaj, v soboto pa je slednjo zamenjal Miha Kavčič.

sloverotika4
Samo Strel
Obiskovalke so navduševali možje postave.

Navdušil je Irec

Obiskovalci so tekom vseh večerov lahko glasovali za najboljšega artista in v nedeljo proti večeru je bilo jasno, da sta letos največ obiskovalcev navdušila James iz irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire ter pornesa Nomi Melone. Prislužila sta si posebno plaketo Celjskega sejma.

sloverotika5
Samo Strel
Na osrednjem odru so organizatorji vsako uro postregli s šovom

Velik obisk je pustil zadovoljne tudi razstavljavce, ki so na sejem prišli iz Avstrije, Madžarske, Nizozemske, Hrvaške in Slovenije. Na sLOVErotiki se počutijo dobro in se radi vračajo.