Še do nedavnega je veljalo prepričanje, da se je gubic, ki se pri večini žensk pojavijo okrog 30. leta, nemogoče znebiti samo z uporabo dobre dnevne kreme ter da jih je mogoče premagati le z botoksom ali plastičnimi operacijami, vendar še zdaleč ni tako.

BOTOKS
Promocijsko gradivo
Namesto botoksa raje izberite intenzivno pomlajevalno kremo z dragoceno hialuronsko kislino.

Kirurški posegi in injekcije botoksa sicer res poskrbijo za napeto kožo, vendar pogosto delujejo precej izumetničeno, prav tako pa lahko imajo strah zbujajoče posledice. Gre zgolj za začasne rešitve, ki lahko celo poškodujejo občutljivo živčevje na obrazu in posledično vplivajo na to, da je nemogoče premikati nekatere dele obraza. Veliko boljša alternativa je preverjeno učinkovita naravna krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron z dragoceno hialuronsko kislino, ki lahko nase veže velike količine vode in na tak način poskrbi za ustrezno navlaženo in napeto kožo na obrazu.

KremaNAS
Promocijsko gradivo
Namesto botoksa raje izberite intenzivno pomlajevalno kremo z dragoceno hialuronsko kislino.

Intenzivna pomlajevalna krema, ki resnično deluje

Stoodstotno naravna krema Lux-Factor 4D Hyaluron je navdušila že več kot 20 tisoč Slovenk, nanjo pa prisegajo tudi številne zvezdnice. Rezultati so namreč vidni že v dveh do štirih tednih, dosežete pa lahko opazno mlajši videz kože. Vsebuje tudi kakovostno mandljevo olje, ki na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo ter poskrbi za enakomeren tonus kože.

Eva5
Oglasno sporočilo
Namesto botoksa raje izberite intenzivno pomlajevalno kremo z dragoceno hialuronsko kislino.

Idealna kombinacija hialuronske kisline evropskega porekla in senzacionalne formule 4D Anti-Wrinkle proti gubicam zagotavlja, da je krema Lux-Factor 4D Hyaluron varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi Lux-Factor 4D Hyaluron proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj na zunaj. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože.

Poslušajte izjavo Slavke Kafol, ki je 30 dni brezplačno testirala kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron:

Bi najboljšo pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron želeli preizkusiti tudi vi, a ne zaupate nakupom prek spleta?

Ne skrbite, ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana o kakovosti svojega izdelka, vam v roku 30 dni celo povrnejo denar, če s kremo ne bi bili zadovoljni. Prav zdaj jo lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07.