Najbogatejši in pogosto neizčrpen vir spolnih impulzov je povezanost med partnerjema. V nasprotju s čisto nagonsko potrebo po dotiku in fizičnem užitku je intimnost veliko stalnejši in bolj usmerjen izvor spolne motivacije. Nerealno bi bilo pričakovati, da bo spolno življenje vedno enako vznemirljivo in pogosto. Vseeno pa se moramo zavedati, da se bodo obdobja visoke ravni vzburjenja in pogostosti spolnih aktivnosti še vedno pojavljala. Nekateri pari bodo odkrili, da je njihovo spolno življenje sčasoma postalo kakovostnejše, za kar se lahko zahvalijo intimnosti, neprepuščanju rutini in zavedanju, da spolnost ni samoumevna.

Da bo še boljše

Seveda je vedno prostor za izboljšave, tudi v postelji. Dobra stara romantična glasba, kakšna dišeča svečka in erotična masaža vašega partnerja gotovo ne bodo pustile ravnodušnega. A da boste v njegovih očeh res veljali za mojstrico seksa, morate pokazati še kaj več: inovativnost, pogum in odsotnost zadržkov. Karkoli ustreza obema, ni prepovedano, ampak zaželeno, tudi če bi si kdo tretji o tem mislil, da je povsem sprto z zdravo pametjo. V postelji je prostor za domišljijo, za neslutene užitke in popuščanje zavor. Ter seveda za pogovor. Takšen, pri katerem uporabljamo besede, in takšen, pri katerem spregovori telo. Govorica telesa je včasih še zgovornejša od besedne.

Prevzemite iniciativo

Če največkrat vaš partner začne posteljne aktivnosti, je čas, da tokrat vajeti prevzamete vi. Presenetite ga in ga to noč pričakajte v novem seksi perilu, nato pa stopite v akcijo. Pomembno je le, da to storite takrat, ko bo vaš partner to najmanj pričakoval. Presenečenje bo pri obeh vzbudilo strast in vaše seksualne rutine bo konec.

***POUDAREK: Kupite kakšno popestritev, ki je sicer ne bi nikoli kupili. Že to, da kupujete nekaj za posebno priložnost, bo povečalo vašo seksualno energijo, kar bo vaš partner zagotovo občutil. PPS1:Kupite novo seksi spodnje perilo, da popestrite dogajanje v spalnici. PPS2: Ustvarite pravo vzdušje z romantično glasbo in dišečimi svečkami. PPS3: Intimnost je, kot vedo ženske bolje od moških, trajna seksualna inspiracija.***