Ljubljenje

Romantika v dvoje: spustita tantro med vajine rjuhe

Zoran Franc
24. 11. 2018, 20.45
Deli članek:

Dovolita tantri v vajino spalnico in doživita vrhunec, kot ga nista še nikoli. Tisti, ki so jo preizkusili, pravijo, da ne gre (samo) za seks, temveč za potovanje, v katerem se partnerja gledata, dotikata, kopata ali masirata ter se ob tem povežeta tako globoko, kot se nista še nikoli …

Dreamstime
Tantrični seks vas bo s partnerjem še bolj povezal.

Ne veste, kako se zadeve lotiti? Preberite.

Partnerja gola sedeta drug drugemu nasproti, in medtem ko si zreta globoko v oči, z dlanmi spoznavata drug drugega. Izogibata se dotikanju spolnih organov, ljubkujeta partnerjevo kožo, obraz, trebuh in noge.

Nadaljujeta z nežno masažo, ki bo prebudila čute po vsem telesu.

Potem nekaj trenutkov mirno počivata in ležita drug ob drugem, nadaljujeta pa s povečevanjem vznemirjenja, in sicer tako, da spet sedeta in noge ovijeta drug drugemu okrog bokov.

Zreta si v oči in uskladita ritem dihanja, začneta z masažo svojega telesa in se ob tem opazujeta ter gugata. Ko bosta imela občutek, da se približujeta vrhuncu, si lahko začneta deliti poljube in dlani premakneta na partnerjevo zatilje, ob tem pa se še vedno počasi in nežno gugata, vse dokler ne okusita vrhunca. V položaju ostanita, dokler se srčni utrip in dihanje ne umirita.

Roko položite na partnerjevo koleno, on naj jo pokrije s svojo dlanjo in začutita medsebojno vez.

Ko ta zbledi, odprita oči in se zahvalita drug drugemu za darilo, ki sta ga delila – vse do naslednjič!