Zanimivosti

EROTIČNA ZGODBICA: Spolna terapija na sLOVErotiki

Oglasno sporočilo
23. 11. 2018, 11.00
Posodobljeno: 23. 11. 2018, 12.27
Deli članek:

Vas zanima, kako sva se znašla na sejmu erotike? Berite dalje!

Oglasno sporočilo
Nastop samo za ženske.

Ko sem lani svojemu dragemu rekla, da bi šla na sejem erotike v Celje, me je samo debelo pogledal.

Navadno se repenčim že, ko želi pred seksom z mano gledati pornofilme. Enkrat sem mu zabrusila, da očitno nisem dovolj seksi, da bi se vzburil zaradi mene in mora gledati druge nagice. No ja, s filmi sem se sprijaznila, saj jih tudi sama rada kdaj pogledam, mi pa paše, da je on pobudnik.

Na idejo za sejem sem prišla po vročem klepetu, kjer smo štiri »babnice« do kosti obirale svoje moške. Pač klasična pijačka s temami od službe do seksa. Seks imamo vedno nazadnje, ker se zna zavleči, hehe. Pa tudi naši kotejli takrat pričnejo vleči najboljše iz nas. Spodnje perilo, zadnja moda, položaji, kako dolg naj bo zadovoljujoč seks, kako je kaj z orgazmi, … Ponavadi domov hodim že kar precej »ogreta«.

Morala sem jim priznati, da se zadnje čase kar nekoliko dolgočasim v postelji in da enostavno ni več tako, kot je bilo nekoč. Kolegica mi je namignila, da sta z njenim precej popestrila spolnost z raznimi igračkami in odkritim pogovorom po obisku erotičnega sejma. Khm, dragiiii!?
Še isti večer sem mu v postelji to šepnila na uho in mu roko zavlekla v spodnjice. Seveda je bil po nekaj minutah pripravljen ugoditi moji pobudi, da gre letos na sejem z menoj in ne s prijatelji.

Tega sva obiskala v soboto in se čudila množici ljudi, ki je romala proti vhodu. Čeprav sem si na spletu večkrat ogledala dogajanje s prejšnjih sejmov, pa me je vseeno dodobra presenetilo vzdušje, ko sva vstopila. Sprva mi je bilo nekoliko nerodno in sem se v mislih spraševala, ali ne bi bilo bolje tole izvesti v družbi kolegic. Po nekaj minutah in ogledanih stojnicah pa sem se počutila povsem domače. Plesalko na drogu so zamenjali postavni striptizerji in mi pošteno dvignili utrip. Na zadnjici sem začutila roko mojega dragega in v ušesu vprašanje, če sem že kaj mokra.

Šala, seveda. A v resnici res nisem bila daleč. Požirala sem jih z očmi, vrtala v njihove oprijete hlačke in jih božala s pogledi po izklesanih telesih, ko so po predstavi odšli z odra ravno mimo naju. In kar je najbolje, brez kančka slabe vesti. Potem sva storila nekaj česar si prej v sanjah ne bi predstavljala. Ustavila sva se pri razstavljavcu erotičnih pripomočkov in dovolila, da naju je potegnil v svojo zgodbo. Kot za stavo je pred naju nosil umetne tiče, mojemu je predstavil vibrator za moške, na koncu pa dodal, da te igračke ne obstajajo zgolj zato, da bi se zadovoljevali sami.

»Igrajta se drug z drugim,« je rekel.
Preden sem uspela z dlanjo izmeriti temperaturo mojih pordelih lic, sva že imela polno vrečko dobrot, katere je z velikanskim nasmeškom plačal moj »potrebnež«. S svojimi »grožnjami« kaj vse bo kasneje počel doma z menoj je dosegel, da sem povsem brez šoka pospremila trdo akcijo z odra. Seksi pornesa in njen soigralec sta sredi odra, na rdeči zofi, uprizorila čisto vse. Zdelo se mi je, kot bi nekdo prevrtaval film naprej. Oralno ona njemu, pa potem on njej, pa naenkrat ona na vseh štirih in on, s tisto veliko batino, globoko v njej! Ljudje okoli odra so snemali s svojimi telefoni, eni povsem resni, drugi nasmejani. Bila sem v nekem povsem drugem svetu, daleč stran od mojega običajnega dneva.

Oglasno sporočilo
Ko boste obiskali sejem, boste odkrili nove razsežnosti.

Po nekaj pijačah sva pograbila tisto vrečko dildov in ostalih pripomočkov, ter zelo dobre volje odšla domov. Ne spomnim se, koliko let je minilo od najinega zadnjega seksa v avtomobilu. Ampak tisto noč nama enostavno ni bilo usojeno v enem kosu opraviti pot do doma. Že med vožnjo sem mu segala z roko med noge in se šalila, da bi rada prestavila v višjo prestavo. Po nekaj kilometrih je zavil na osamljeno mesto in dovolil, da mu povsem odpnem hlače. Takrat nisva potrebovala nobene igračke. Tiste sva pustila za doma. Bila sem tako zelo potrebna, da do doma nisem želela trpeti. Segel mi je pod krilo in samo debelo pogledal v moje potrebne oči. Preden sva krenila na pot, sem si na stranišču slekla hlačke in jih pospravila v torbico. V trenutku se je prelevil v »žival«. Postal je mačo, kakršnega sem poznala pred leti in zaradi česar mi je bil tako zelo všeč. Najin seks je bil kraljevski, a z leti žal nekoliko usahnil. Ampak tisto noč, v avtomobilu, sem podoživela vse najine divje večere in noči. Še vedela nisem, da mi lahko tako močno pride. Bila sva glasna, saj ni bilo nobene potrebe po zadržanosti tam sredi ničesar. Noge na volanu, pa na stropu in na koncu jaz v njegovem naročju. Enostavno se nisva mogla otresti drug drugega. Počutila sem se kot zmešana najstnica, odprta za vse in vedno za še.

Doma sva kljub udobni postelji, ki je čakala na naju, še enkrat poskrbela za sladke vzdihe kar na toplem pokrovu motorja. Verjemite, v začetku decembra to še kako paše. In še nekaj je gotovega, prideva tudi letos! Po nove ideje, fantazije in nove igračke.

Oglasno sporočilo
Sejem sLOVErotika bo navdušil tudi zahtevnejše občinstvo.