Močna energija

Za tri astroznake se obeta še 10 dni velike sreče

S.N.Č.
13. 11. 2018, 21.02
Posodobljeno: 13. 11. 2018, 21.44
Deli članek:

Obdobje škorpijona se je začelo 23. oktobra in bo trajalo do 22. novembra.

Profimedia
Lepa jesen.

Do prihodnjega četrtka, ko svojo vladavino na nebu zaključi nebesno znamenje škorpijona, se za številna nebesna znamenja se obeta zelo napet čas, saj bo energija preveč močna, da je ne bi občutili.

Tipični škorpijoni so neustrašni ljudje, ki se pogumno soočajo z vsemi neprijetnostmi, ki jih prinaša življenje, saj verjamejo v svojo notranjo moč. Kot rečeno, sezona škorpijonov prinaša neverjetno močne energije, nekaterim nebesnim znamenjem pa posebej lepe trenutke.

Za ta tri znamenja bo obdobje do konca vladavine škorpijona najboljše doslej, saj bodo končno lahko razumeli vse, o čemer so dolgo razmišljali, a niso razumeli, kaj bi s sporočili, ki so jim prihajala na misel, počeli. Zdaj se bodo misli končno razjasnile …

Rak
Za raki je resnično turbulentno obdobje, zdaj pa se bodo končno lahko sprostili. Vedno so bodrili druge, naj bodo nežni do sebe, zdaj je čas, da ta nasvet upoštevajo tudi sami. Čakajo jih nepozabni trenutki, polni zabavi, strasti, kreativnosti in tudi romantike.

Škorpijon
Škorpijonom se nasmiha sreča, saj je to vendar njihovo obdobje. Čaka jih nekaj izredno lepega, na to naj bodo pripravljeni. Obstaja možnost, da so v začetku novembra malce otopeli, vendar se bodo že v teh dneh stvari zanje popolnoma spremenile. Na bolje, seveda!

Ribi
Ribice imajo za seboj dolgo in oprezno potovanje, zdaj pa se bodo stvari zanje končno spremenile. Preživele so resnično težko obdobje, naučile so se nekaj lekcij in resnično odrasle. Zdaj so pripravljene na velike stvari. Lahko začnejo avanturo, lahko pa nekaj čisto novega. Karkoli bodo izbrale, v vsem bodo zagotovo uspele. Vse vesolje je na njihovi strani. ***Fotka Kadar se nam obeta srečno obdobje, ga poskušajmo čim bolje izkoristiti.