Izkušnja, ki je ne boste pozabili!
Več kot štirideset let je že minilo, odkar je nastala pesem Sultans of Swing, ki je kmalu postala svetovna uspešnica skupine Dire Straits.
Skupino Dire Straits so po številnih glasbenih uspešnicah in razprodanih svetovnih turnejah člani razpustili. Od tega je minilo že več kot petindvajset let. Kljub temu pa so za seboj pustili izjemno glasbeno zapuščino, celo paleto najboljših skladb in glasbenih predstav, ki jih je kadar koli ustvaril rock. In ker njihov ugled še vedno raste, je škoda, da jih ne bi enkrat doživeli na način, kot so nastopali včasih.

Priljubljenost se povečuje, nepozabno doživetje pa prihaja v Halo Tivoli!
Njihov ugled s časom samo raste in uspešnice skupine Dire Straits so izjemna zapuščina. Rekordna prodaja več kot sto dvajset milijonov albumov se še naprej povečuje, ker prihajajo novi in novi mladi oboževalci, ki odkrivajo kakovostno glasbo. Dokaz, da priljubljenost uspešnic raste, se kaže v njihovem letošnjem vstopu v prestižno skupino rock izvajalcev Rock ‘n’ Roll Hall of Fame.

Doživite legendarne uspešnice: februarja v ljubljanski Hali Tivoli
In zakaj je The Dire Straits Experience nepozabna izkušnja, ki jo morate doživeti? Ker bodo v Hali Tivoli odmevale prav vse legendarne uspešnice skupine Dire Straits.
Poleg nekdanjega člana skupine Dire Straits, Chrisa Whita, bodo na odru ljubljanske Hele Tivoli nastopili tudi Terence Reis, Tim Walters, Simon Carter, John Maul, Paul Geary, Andrew Hawkins, Rob Taggart in Danny Schogger. Prav vsi bodo poskrbeli, da se vam bo naježila koža.

The Dire Straits Experience prihaja v ljubljansko HALO TIVOLI 8. februarja 2019. Vstopnice so že na VOLJO --> TUKAJ.