Zanimivosti

5 korakov do popolne zadnjice ali čarobna beseda je Freddy

Oglasno sporočilo
25. 10. 2018, 07.17
Posodobljeno: 29. 10. 2018, 08.33
Deli članek:

»Nerad vidim, da greš, a rad gledam, ko odhajaš,« je John Travolta rekel soigralki Joan Allen v filmu Face off (Brez obraza), ko je občudoval njeno podobo in njeno čudovito postavo.

Promocijski material
Freddy

To so tudi misli marsikaterega moškega, ko opazuje mično damo, ki se mimo sprehodi s popolno zadnjico.

Modni trendi in lepotni ideali se skozi obdobja spreminjajo, telo v dobri fizični formi pa je in bo vedno najbolj privlačno. Seveda je za res popoln videz in vtis na soljudi pomembna energija, ki jo izžarevamo, saj lepota izhaja iz naše notranjosti, a pripomore k boljšemu počutju, če se zavedamo, da smo videti odlično. Najboljša kombinacija so oblačila, ki primerno poudarijo obline in vaje, s katerimi dejansko utrdimo telo. V naslednjih vrsticah vam razkrivamo magično formulo – 4 učinkovite vaje za čudovito zaobljeno ritko in edinstvene hlače znamke Freddy.

Promocijski material
Freddy

FREDDY in pogledi

Za popolno zadnjico in noge velja, da zahtevajo številne treninge in posebej za te dele telesa namenjene vaje, kar sicer drži. Če želite imeti lepo zaobljeno zadnjico, vam zaupamo naslednje štiri vaje. Med vajami si vzemite 2 minuti premora, med serijami pa 20 sekund. Vaje so morda videti preproste, a so izjemno učinkovite, začetnicam priporočamo, da začnejo z manjšim številom ponovitev.

4 serije po 10 do 20 počepov; vajo lahko otežite z vmesnimi poskoki. Pazite na raven hrbet in kolena, ki morajo biti nad stopali.

Promocijski material
Freddy

4 serije (vsaka noga dvakrat) po 10 do 20 brc nazaj (stegnjena/pokrčena noga in napete mišice) v položaju visokega »planka« (vsakič nogo potegnemo k prsim). Lahko uporabimo tudi elastiko.

Promocijski material
Freddy

Promocijski material
Freddy

Promocijski material
Freddy

4 serije (vsaka noga dvakrat) po 10 do 20 dvigov noge s poskokom (čim bolj energičnim) iz izpadnega koraka do prsnega koša (z drugo nogo se ob tem dvignemo na prste) – poskusimo dvigniti nogo vsaj do vodoravnega položaja stegnenice. V skoku zamenjamo nogi, vajo pa lahko poenostavimo z vmesnimi (sonožnimi) poskoki namesto dvigov noge.

Promocijski material
Freddy

Promocijski material
Freddy

Promocijski material
Freddy

4 serije (vsaka noga dvakrat) po 10 do 20 dvigov zadnjice od tal z eno nogo v zraku. Če želimo nekoliko otežiti vajo, lahko stopala položimo na višjo pozicijo, ob tem pa z utežmi treniramo tudi roke.

Promocijski material
Freddy

Promocijski material
Freddy

Za čudovit videz zadnjice in nog lahko poskrbimo tudi v manj kot 5 minutah, s hlačami Freddy, ki so v prvi vrsti nastale kot oblačila za ples in fitnes, danes pa so sinonim za hlače za popolno zadnjico.

Enkrat FREDDY, vedno FREDDY

Prav oktobra mineva že 6 let, odkar se tako zvezdnice svetovnega formata kot na milijone žensk po svetu navdušujejo nad revolucionarnimi hlačami italijanske znamke Freddy z več kot 40 leti izkušenj z izdelavo udobnih in funkcionalnih oblačil. Tudi proizvajalca je presenetilo, kako hitro se je povsem samoiniciativno širil dober glas iz Evrope v svet, saj so številne zadovoljne uporabnice hitele pripovedovati o neverjetnih hlačah.

Promocijski material
Freddy

Te se ponašajo s kar 6 ekskluzivnimi patenti, ki so rezultat podrobnih raziskav in so zaščiteni pod imenom WR.UP®. Edinstvena in inovativna tehnologija omogoča, da se Freddy hlače popolnoma prilegajo vsaki ženski. Silikonski pas, všit na notranji strani pasu, poskrbi, da je linija pasu lepo poudarjena, ultra-lahkotna silikonska membrana na stegensko bočnem predelu poskrbi za čudovito gladke noge, zadnjico pa z učinkom »push up« oblikuje anatomsko oblikovan vložek. Piko na i doda posebna kombinacija materiala in specialnega šiva, ki predel hlač na zadnjici strukturira v popolno obliko.

Podjetje ne počiva na lovorikah in tehnologijo nadgrajuje in izboljšuje ter uporabnicam ponuja široko paleto Freddy's WR.UP® hlač, ki so izjemno udobne in primerne tudi za celodnevno nošenje. Na voljo so modeli z različnimi višinami pasu, dolžinami hlačnic, različnih barv in materialov, primerni za praktično vse priložnosti. Če jih kombinirate s Freddy izdelki, od majic in puloverjev do obutve, je za udobje dneva poskrbljeno.

Promocijski material
Freddy

Omenili smo številne zadovoljne uporabnice, ki skorajda vse postanejo redne stranke. Ni jih malo, ki v svojih omarah naštejejo več parov hlač, a že nestrpno pričakujejo novo kolekcijo. Zavedajo se namreč, da je imel idejni oče Carlo Freddi še kako prav, ko je nekoč izjavil: »Drznem si reči, da so Freddy hlače poklon citatu Coco Chanel – Razkošje mora biti udobno, sicer ni razkošje.« Freddy hlače so vse to – razkošno udobne in na pogled čudovite.

Revolucionarne hlače italijanske znamke Freddy so na voljo v trgovini FREDDY PANT ROOM na Miklošičevi cesti v Ljubljani ali na spletni strani FREDDY.SI.

Promocijski material
Freddy