HOROSKOP

Tri nebesna znamenja so vstopila v težko obdobje

Sonči Nered Čebašek
19. 10. 2018, 20.30
Deli članek:

Kot se konec leta počasi, a zagotovo bliža, se za nekatere bliža tudi težje obdobje v sami konici leta 2018.

Dreamstime
Astro krog.

 A že znano reklo pravi: saj po novem letu boljše bo …

Oven

Od začetka leta so bile ovnom zvezde zelo naklonjene, zdaj pa vas bodo postavile na preizkušnjo. V naslednjih dveh mesecih boste imeli ovni težave z osredotočanjem in s primanjkovanjem energije. Preveč ste si zastavili v prejšnjih mesecih, ko vam je vse šlo gladko od rok, in zdaj boste morali delati prekomerno, da boste lahko obdržali to, kar ste gradili doslej. Potrudite se.

Škorpijon

V začetku novembra bo Merkur že tretjič letos v retrogradni fazi, kar bo najbolj vplivalo na škorpijone. Morali boste upočasniti tempo in večkrat razmisliti o vsem, preden krenete v akcijo. Retrogradni Merkur bo najbolj vplival na vaše družabno življenje in izobraževanje. Premislite zato, kateri koraki so v tem obdobju nujni in kateri lahko počakajo na ugodnejše čase, morda na januar 2019.

Ribi

Že doslej je bilo to leto polno preizkušenj za osebe, rojene v znamenju rib, in tako bo še do konca leta. Družinski, poslovni in čustveni odnosi bodo za ribe v naslednjih štirih mesecih polni preprek. Dobro bi bilo, da ponovno proučite svoje želje in se potrudite vse slabo pustiti v tem letu, da vam bo naslednje leto bolje. Obeti za leto 2019 se namreč prav zapeljivo lesketajo.